HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση διοίκησης νεοσύστατου συλλόγου «Ομάδα Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων «ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ» με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Συνάντηση διοίκησης νεοσύστατου συλλόγου «Ομάδα Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων «ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ» με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Η ομάδα «ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ» προγραμματίζει δράσεις όπου θα συμμετέχουν και ΑΜΕΑ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέλη του νεοσύστατου συλλόγου «Ομάδα Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων «ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ», επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση, για το εθελοντικό έργο, τις δράσεις και τους στόχους του συλλόγου ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο Πρόεδρος Γιάννης Στειακάκης, η Αντιπρόεδρος Έφη Πασπαλάκη, ο γενικός γραμματέας Κώστας Μεταξάκης και ο ταμίας Θοδωρής Πάκος.

Η Ομάδα Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ συστάθηκε από Εθελοντές για την απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας, με στόχο την ουσιαστική συμμετοχή στα καθημερινά και έκτακτα ανθρωπιστικά ζητήματα της κοινωνίας.

Όραμα του συλλόγου είναι να αναπτυχθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης που θα απαντά σε διαχρονικές παθογένειες αλλά και σε έκτακτες ανάγκες.

Η ομάδα «ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ» προγραμματίζει δράσεις όπου θα συμμετέχουν και ΑΜΕΑ.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη τη διοίκηση του συλλόγου για το κοινωνικό έργο που έχει ξεκινήσει να προσφέρει.  Υπογράμμισε μάλιστα, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στο έργο του συλλόγου, όπως είναι αρωγός με όλους τους φορείς του νησιού που προσφέρουν εθελοντικό-κοινωνικό έργο.

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος κ. Στειακάκης πρόσφερε στον Περιφερειάρχη αναμνηστικά δώρα του συλλόγου.

Οι δράσεις της ομάδας ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ στο facebook:  EpiDrasis Volunteer

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση