HomeHL-LifestyleΣασμός: Θα μάθει η Βασιλική για την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή;

Σασμός: Θα μάθει η Βασιλική για την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή;

Οι εξελίξεις που έρχονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” ήταν την Κυριακή η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος.

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς «Σασμός» μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που έρχονται αλλά και για όσα γίνονται στα γυρίσματα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης απάντησαν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών για το μέλλον του “Μαθιού” και της “Βασιλικής”.

Θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί η Βασιλική και ο Μαθιός;

«Δύσκολα μπορούμε να σας απαντήσουμε για οποιοδήποτε μελλοντικό γεγονός. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο», απάντησαν.

Θα μάθει η Βασιλική την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο του Στεφανή;

«Κάποια στιγμή θα το μάθει, αν και δεν έχουμε τα σενάρια στα χέρια μας, αυτά που σας λέω σας τα λέω από το μυαλό μου. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν και αυτό είναι που θα θέλαμε. Με την έννοια ότι έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίσει, να υπάρξει κάθαρση και θα είναι μια εξέλιξη που μας δώσει υλικό για τη συνέχεια ώστε να παίξουμε με άλλα συναισθήματα και σκέψεις και βιώματα», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

«Όσο πιο περίπλοκο είναι για τον ηθοποιό αυτό που του δίνουν να παίξει, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση», είπε ο Δημήτρης Λάλος από τη πλευρά του.

Αν ο Δημήτρης Λάλος μπορούσε να διαλέξει το τέλος στον ρόλο του ποιος θα ήταν;

«Θα έφευγα από τον Ψηλορείτη κάτω. Μιλάμε για μυθοπλασία και δεν πρέπει να ηθικολογούμε γιατί αποδομείς το κατασκεύασμα και όλοι οι σπουδαίοι χαρακτήρες θα διαλύονταν. Εδώ άλλα διακυβεύονται», απάντησε ο ηθοποιός.

Τα αποτελέσματα DNA για τον Νικηφόρο θα μαθευτούν;

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μαθευτεί», αποκάλυψε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Θα έχουν happy end;

Μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία με τον Μαθιό και την Βασιλική είναι σαν παραμύθι», απάντησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση