HomeHL-LifestyleΑντώνης Δημητριάδης: Η Ρούλα Κορομηλά είχε τρακ για το «Σπίτι με το MEGA»

Αντώνης Δημητριάδης: Η Ρούλα Κορομηλά είχε τρακ για το «Σπίτι με το MEGA»

«Εκεί δείχνεις πόσο επαγγελματίας είσαι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αντώνης Δημητριάδης, μίλησε μόλις χθες στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», της οποίας είναι ο project manager.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανέβηκαν στη σκηνή και χάρισαν στο κοινό ένα μουσικό ταξίδι, ενώ οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Δίπλα τους βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο dj Αντώνης Δημητριάδης μίλησε στην εκπομπή για το μουσικό σόου και τόνισε: «Η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, με τον Κώστα Τουρνά και την Πέγκυ Ζήνα, και με μεγάλη παρέα και με special guest τον Σταμάτη Σπανουδάκη. Η Ρούλα δεν σου κρύβω ότι είχε και τρακ. Εκεί δείχνεις πόσο επαγγελματίας είσαι. Με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο και έκανε χιούμορ» είπε αρχικά.

«Έχουμε κάνει μία στροφή στην εκπομπή να ακούσουμε και κάποια πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακούσει, 5 ωραίες ιστορίες, σταθμούς της καριέρας του κάθε καλλιτέχνη. Πολλές ιστορίες, φωτογραφίες και βίντεο» πρόσθεσε ο Αντώνης Δημητριάδης.

«Το «Σπίτι με το MEGA» το έχουμε γνωρίσει μουσικά τα τελευταία χρόνια, σε αυτό το γραφείο είχε έρθει η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, στην πρώτη καραντίνα και λέγαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για τον κόσμο. Παραμένει μουσική εκπομπή, παραμένει με αγάπη και σεβασμό στους καλλιτέχνες, και με τη Ρούλα που δεν είναι η πρώτη φορά, έχει έρθει άλλες δύο φορές. Τώρα με την Ρούλα Κορομηλά, θα δημιουργήσουμε το Σάββατο το βράδυ για τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες» είπε κλείνοντας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση