HomeHL-SportsΒάλντας Νταμπράουσκας: «Περήφανος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, είμαι αισιόδοξος»

Βάλντας Νταμπράουσκας: «Περήφανος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ, είμαι αισιόδοξος»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έδωσε το... σύνθημα για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ, λίγο μετά την ήττα από τον Ιωνικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά και την ήττα (2-0) που γνώρισε από τον Ιωνικό, όμως ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε μετά το ματς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

«Είχαμε τον έλεγχο, ξεκινήσαμε με πολλή ενέργεια.

Είχαμε κάποιους πολύ καλούς συνδυασμούς, δημιουργήσαμε καλές ευκαιρίες αλλά ότι συνέβη ότι συμβαίνει στα τελευταία λεπτά όπως το είδαμε κόντρα στην Λαμία, έγινε σήμερα. Υπάρχει άγχος και πίεση σε τέτοιες περιπτώσεις και αυτό συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο.

Βγήκαμε έξω για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε περισσότερες φάσεις, δεχτήκαμε ένα γκολ, αυτό διπλασίασε τις προσπάθειες μας για να σκοράρουμε και έτσι ήρθε και το δεύτερο γκολ.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον, να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε τις τελευταίες 10 ημέρες που είμαστε όλοι μαζί.

Αυτήν την στιγμή μπορεί να φαίνονται όλα σκοτεινά όμως πιστεύω πως αυτό το γκρουπ μπορεί να καταφέρει περισσότερα», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε. «Υπάρχουν κάποια προβλήματα, πρέπει να τα αναλύσουμε βαθύτερα και είδα ότι οι παίκτες που έπαιξαν στο επιθετικό τρίτο είχαν μια ενέργεια.

Αυτήν την στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα με παίκτες που δεν μπορούν να ξεκινήσουν βασικοί ή κάποιοι άλλοι που ξεκινούν και δεν μπορούν να το ολοκληρώσουν.

Ο μόνος τρόπος που μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα είναι με δουλειά και σταθερότητα και αυτό που είδα τις τελευταίες 10 ημέρες είναι ότι αυτό το γκρουπ νοιάζεται και ενδιαφέρεται για την αλλαγή της κατάστασης».

 Για την αντίδραση της εξέδρας όπου ήταν ο μόνος που χειροκροτήθηκε σχολίασε ότι «εκτιμώ ιδιαίτερα το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα, πριν έρθω μελέτησα την ιστορία και την κουλτούρα του τι σημαίνει να είσαι προπονητής στον ΟΦΗ.
Και πραγματικά εκτιμώ αυτό το καλωσόρισμα όμως αυτό που θα ήθελα να δω είναι η ομάδα και ο κόσμος να είναι ένα. Γνωρίζω πως ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος, ακόμα και σήμερα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και ότι είχαν και δεν είχαν.
Θέλω τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και τους παίκτες να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Σας διαβεβαιώνω ότι θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε ν’ αλλάξουμε την κατάσταση όσο περισσότερο γίνεται».

Μετά στάθηκε στη θέση που βρίσκεται πλέον ο ΟΦΗ αλλά και ενδεχόμενες μεταγραφές. «Γνωρίζω που βρισκόμαστε στην βαθμολογία όμως δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να δουλέψουμε και η πιο σημαντική προπόνηση είναι αύριο το πρωί.

Αν πιστέψουμε σε αυτήν την διαδικασία που ξεκίνησε και που έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες τότε θα έρθει καλύτερο το μέλλον. Για να μιλήσω για τον Ιανουάριο και τις μεταγραφές πιστεύω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Σαν νέος προπονητής η διαδικασία που δεν θέλω ν’ ακολουθήσω είναι να μιλήσουμε για νέους παίκτες, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια μέχρι την διακοπή και εκεί επικεντρωνόμαστε»

Κλείνοντας ανέφερε πως «όταν έχεις αγωνιστικά προβήματα τότε μπορείς να βρεις λεπτομέρειες παντού. Οσο έρχονται αυτά τα αποτελέσματα, τα προβλήματα θα μεγαλώνουν.

Από όταν ήρθα ο πρώτος στόχος ήταν να βρούμε τα μικρά προβλήματα και να προσπαθήσουμε να τ’ αλλάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο κρίνεται από τα αποτελέσματα και δεν μπορούμε να δούμε ξεκάθαρη εξέλιξη και φυσικά δεν μπορώ να βλέπω θετικά τα πράγματα όταν δεχόμαστε δύο γκολ και δεν πετύχαμε κανένα.

Αν μπορούμε να βάλουμε τον μεγαλύτερο στόχο, θα προσπαθήσουμε να είμαστε θετικοί, να διώξουμε την αρνητικότητα το αντιμετωπίζετε και εσείς στην δουλειά σας.

Δέχομαι την πρόκληση, είμαι εδώ για να δουλέψω και περήφανος που βρίσκομαι στον ΟΦΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση