HomeHL-9Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκινητική ανάρτηση 20 ημέρες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκινητική ανάρτηση 20 ημέρες μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Πώς χωράει μέσα στη θλίψη τόση ομορφιά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο και έγινε γνωστή -όπως εκείνος ήθελε- μέσα από ένα δικό του κείμενο.

Στις 14 Οκτωβρίου ο Ολυμπιονίκης άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από διετή μάχη με τον καρκίνο. Όλον αυτόν τον καιρό την κατάσταση της υγείας του και τον αγώνα που έδινε τον γνώριζαν ελάχιστοι άνθρωποι με πρώτη τη σύζυγό του, η οποία ήταν στο πλευρό του κάθε στιγμή.

Σήμερα 20 ημέρες μετά, η Δώρα Τσαμπάζη έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του. Βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Βύρωνα, όπου είδε από κοντά το τεράστιο γκράφιτι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. «Πώς χωράει μέσα στην θλίψη τόση ομορφιά… Πώς την γαληνεύει, την ημερεύει…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε στο Instagram.

Στο γκράφιτι απεικονίζεται ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με το ολυμπιακό του μετάλλιο φορεμένο στο στέρνο του. Ο καλλιτέχνης του γκράφιτι «Πλάτων» το συνοδεύει με ένα απόσπασμα από το «αποχαιρετιστήριο» γράμμα του Ολυμπιονίκη: «Αν σωθεί έστω κι ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου».

 

 

marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση