HomeHL-SportsΒάλντας Νταμπράουσκας: «Ανυπομονούμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί στην έδρα μας»-Video-

Βάλντας Νταμπράουσκας: «Ανυπομονούμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί στην έδρα μας»-Video-

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ιωνικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μιλώντας στο ΟΦΗ TV ο Νταμπράουσκας ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό υπογράμμισε ότι μέσα στην ομάδα του ΟΦΗ υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για να σταματήσει το αρνητικό σερί στο Ηράκλειο.

«Τόσο εγώ όσο και η ομάδα ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι.

Μετά την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσμα για το οποίο δεν πανηγυρίζουμε, αποκτήσαμε μια μικρή δόση θετικότητας και πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό.

Ο ΟΦΗ δεν έχει νικήσει μέχρι στιγμής στην έδρα του τη φετινή σεζόν και ανυπομονούμε να διακόψουμε αυτό το αρνητικό σερί», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:«Όλοι δουλεύουμε σκληρά, είχαμε μερικές μέρες αποθεραπείας και δουλεύουμε συνεχώς ακούραστα για να βελτιωθούμε και να έχουμε θετικότητα.

Πιστεύω ότι αυτό αργά ή γρήγορα θα αντικατοπτριστεί μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε τους φιλάθλους μας από κοντά, αλλά περισσότερο θέλουμε να τους προσφέρουμε κάτι.

Οι φίλαθλοι είναι το σημαντικότερο στοιχείο σε μια ομάδα.

Είναι η καρδιά και η ψυχή της και πιστεύω ότι θα το αναγνωρίσουν αν δώσουμε τα πάντα. Αν δώσουμε τα πάντα και νικήσουμε, η αναγνώριση από τον κόσμο θα είναι διπλή.

Αυτό που θέλουμε είναι να συνδυάσουμε τη συνύπαρξη με τους φιλάθλους μας με θετικό αποτέλεσμα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση