HomeΕΛΛΑΔΑΜάνδρα: Μαραθώνιες καταθέσεις του αδερφού και του πατέρα του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός

Μάνδρα: Μαραθώνιες καταθέσεις του αδερφού και του πατέρα του 17χρονου που βρέθηκε νεκρός

Ο έφηβος εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στην πλάτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία πολύ περίεργη ιστορία εξελίσσεται η υπόθεση του 17χρονου νεαρού στη Μάνδρα Αττικής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης και φέρει τραύμα από καραμπίνα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα.

Ο έφηβος εντοπίστηκε νεκρός σε δρόμο της περιοχής από έναν περαστικό, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένας κάλυκας.

Τι κατέθεσε ο αδερφός και ο πατέρας

Το περιστατικό συνέβη όπως προαναφέραμε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν δύο αδέρφια -ο 17χρονος που βρέθηκε νεκρός και ο 14χρονος αδερφός του- πήγαν στο βουνό να μαζέψουν τα πρόβατα της οικογένειας. Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο 14χρονος έχασε τα ίχνη του αδερφού του και παρά τις αναζητήσεις του δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Κατευθύνθηκε στο σπίτι για να ειδοποιήσει τον πατέρα του, όταν η Αστυνομία τους ειδοποίησε πως ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός με μία σφαίρα στην πλάτη, με τον κάλυκα να βρίσκεται δίπλα του.

Ο πατέρας, που καταθέτει πολλές ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, φέρεται να είπε ότι δεν έχει καραμπίνα, ενώ ανέφερε πως το παιδί του δεν είχε εχθρούς.

Τι προβληματίζει τις Αρχές

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ο ισχυρισμός του πατέρα ότι δεν είχε όπλο. Κι’ αυτό διότι οι βοσκοί, ακριβώς επειδή ανεβαίνουν στο βουνό, συνήθως έχουν όπλα.

Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση