HomePost ItΕπίσκεψη Κωνσταντίνου Κεφαλογιαννη στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης

Επίσκεψη Κωνσταντίνου Κεφαλογιαννη στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης

Συνεχάρη την ηγεσία και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και τους εθελοντές πυροσβέστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης, Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης όπου έγινε δεκτός από τον Γιώργο Τσικαλά Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης και τον Μιχάλη Σεληνιωτάκη Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Ηρακλείου.

Στη συζήτηση που επακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης συνεχάρη την ηγεσία και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και τους εθελοντές πυροσβέστες για την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά την αντιπυρική περίοδο. Οι πολίτες της Κρήτης αισθάνονται βαθιά ευγνωμοσύνη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν οι γυναίκες και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που λειτουργώντας ως ισχυρός βραχίονας της Πολιτικής Προστασίας έδωσαν και την ψυχή τους. Πολλές ώρες, πολλές μέρες με πίστη και αφοσίωση.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στην ανάγκη να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επόμενη αντιπυρική περίοδο και να λύσουμε τα προβλήματα που απασχολούν την Πυροσβεστική και τους ανθρώπους της, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της Υπηρεσίας, η ανανέωση των οχημάτων και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η γρήγορη καταβολή της υπερωριακής απασχόλησης, η αναβάθμιση των Πυροσβεστικών κλιμακίων των Μοιρών και της Χερσονήσου σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες είναι θέματα που θα πρέπει άμεσα η Πολιτεία να ενσκήψει και να δώσει λύσεις. Ενώ η μετεγκατάσταση του Σταθμού λόγω έλλειψης χώρου αποτελεί ένα πάγιο αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
unnamed
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης Μανώλη Αντωνακάκη, τον πρόεδρο του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου Βασίλης Ανδρεαδάκη, τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Παπαδομανωλάκη και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Γιαλιτάκη καθώς και με τον εκπρόσωπο των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης Γιώργο Ψυχαράκη και να συζητήσουν εκτενώς τα προβλήματα που τους απασχολούν ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση