HomeΚΡΗΤΗΜηνύματα «ΖΩΗΣ» από τους μαθητές του 4ου Δ.Σ. Ηρακλείου

Μηνύματα «ΖΩΗΣ» από τους μαθητές του 4ου Δ.Σ. Ηρακλείου

Δείτε εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μηνύματα «ΖΩΗΣ» έστειλαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου με αφορμή την παρουσία των Αστυνομικών της Τροχαίας Ηρακλείου στην αυλή του σχολείου όπου έλαβαν χώρα τα βιωματικά παιχνίδια οδικής ασφάλειας για την εκμάθηση των βασικών κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διαδραστικούς μεθόδους μέσα από το παιχνίδι.

Η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Σοφία Μαρκογιαννάκη ευχαρίστησε θερμά το Διοικητή της Τροχαίας κ. Καρακούδη Στέλιο ,την Αστυνόμο Β’ κ. Κασαμπαλάκου Γεωργία, την Ανθυπαστυνόμο κ. Βιδάκη Χαρά, τους Αρχιφύλακες κ. Λιανού Αίγλη, κ. Αλιάγα Μαρία, κ. Δασκαλάκη Χαράλαμπο και την κ.Στεφανάκη Ειρήνη για την βιωματική εμπειρία Κυκλοφοριακής Αγωγής που πρόσφεραν στους μαθητές και μαθήτριες του 4ου Δ.Σ.. Επίσης ευχαρίστησε τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου κ. Μπελαδάκη Μανώλη που τίμησε με την παρουσία του την ξεχωριστή αυτή για το σχολείο τους ημέρα.

1667384029056

Ο κ. Μπελαδάκης με τη σειρά του κατά το σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης δράσης και την σημαντικότατη προσπάθεια που καταβάλλει η Τροχαία Ηρακλείου για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκεται σε συνεργασία με την Τροχαία Ηρακλείου προκειμένου το συγκεκριμένο πρόγραμμα να τρέξει σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Νομού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση