HomeHL-SportsΒάλντας Νταμπράουσκας: «Θέλουμε να διώξουμε την αρνητικότητα των τελευταίων εβδομάδων»

Βάλντας Νταμπράουσκας: «Θέλουμε να διώξουμε την αρνητικότητα των τελευταίων εβδομάδων»

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας χαρακτήρισε σημαντικό το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ και μίλησε για την αλλαγή κλίματος που θα επιδιώξει στην ομάδα της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Λιθουανός τεχνικός του ΟΦΗ έκανε το ντεμπούτο του στη τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

«Είναι όμορφο να έρχεσαι και να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα.

Δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας καθώς οι οπαδοί του Άρη πίεσαν την ομάδα μας ειδικά μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα, γι’ αυτά που πέρασαν οι παίκτες στις τελευταίες εβδομάδες.

Μέσα μου έψαχνα τον τρόπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μέσα από τις αλλαγές που κάναμε οι οποίες μας έκαναν πιο επιθετικούς.

Προσπάθησα να βάλω παίκτες πίσω από τον Γκερέρο με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα αλλά και με τον Άρη να προχωρά σε αλλαγές στα άκρα, έπρεπε να δοθούν βοήθειες στους ακραίους αμυντικούς», είπε αρχικά.

 Σε ερώτηση για τη χρησιμοποίηση του Φιορίν Ντουρμισάι αντί της επιλογής ενίσχυσης του άξονα, απάντησε: «Θεωρώ τον εαυτό μου επιθετικό προπονητή.
Θέλω να πάρω τους τρεις βαθμούς. Κάποιες φορές αυτό θα σου βγει και κάποιες άλλες όχι.
Πάντα έχω επιθετική νοοτροπία.
Στα τελευταία λεπτά θα επιλέξω να βάλω επιθετικούς για να νικήσω ένα παιχνίδι.
Είδατε ότι τα πρώτα 30 λεπτά είχαν υψηλό τέμπο και ιδιαίτερα μετά το γκολ που πετύχαμε.
Έπρεπε λοιπόν να φρεσκάρω την ομάδα».
Σχετικά με τις πρώτες διαπιστώσεις του από την ομάδα είπε ότι… «είδα ότι κάθε παίκτης νιώθει μια δέσμευση με την ομάδα και είναι συγκεντρωμένος σ’ αυτό που κάνει.
Βρήκα λοιπόν ένα φανταστικό γκρουπ ανθρώπων, με επαγγελματισμό και θέλω να συνεχίσουμε αυτή τη νοοτροπία.
Θα χρειαστούμε κάποιες εβδομάδες για να διώξουμε τη αρνητικότητα που υπάρχει στις τελευταίες εβδομάδες και ο μόνος τρόπος βελτίωσης είναι μέσα από τις προπονήσεις και περνώντας το στιλ παιχνιδιού που θέλω.
Για παράδειγμα θέλω να έχουμε περισσότερο έλεγχο και να καταφέρνουμε να ακολουθούμε περισσότερη ώρα τον έντονο ρυθμό ενός αγώνα».
Διαφήμιση
Διαφήμιση