HomeHL-SportsΆρης – ΟΦΗ 1-1

Άρης – ΟΦΗ 1-1

Ο Άρης είχε τις ευκαιρίες κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Άρης δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κόντρα στον ΟΦΗ, είχε σε μεγάλη ημέρα τον Γκρέι, που πέτυχε καταπληκτικό γκολ όμως ο ΟΦΗ πάλεψε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα πλάνα των προπονητών

Οι φιλοξενούμενοι με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Βάλντας Νταμπράουσκας, έδωσαν κυρίως βάρος στην άμυνα, χωρίς όμως να σημαίνει πως είχαν αγνοήσει τα επιθετικά τους καθήκοντα.

Ο Λιθουανός παρέταξε τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 με Μανδά κάτω από τα δοκάρια, Μπαλογιάννη αριστερά στην άμυνα, Διαμαντή και Βούρο στο κέντρο της άνμυνας και δεξιά ο Λάρσον. Μεγιάδο και Περέρα ήταν τα δύο αμυντικά χαφ για τους Κρητικούς.

Ο Τζου με τον Τοράλ στα άκρα και ο Γκερέρο στην κορυφή.

Ο Άρης παρέταξε τον Άρη με 4-2-3-1 με τον Κουέστα στο τέρμα. Πίρσμαν αριστερά Οντουμπάτζο δεξιά και Μπράμπετς με Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας. Νταμπό και Ετέμπο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ ενώ Μαντσίνι ξεκίνησε αριστερά, ο Γκαρσία δεξιά ο Μάνου Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι.

Ο Άρης τον έλεγχο στο Α ημίχρονο, επικίνδυνος στην κόντρα ο ΟΦΗ
Οι «κίτρινοι» ξεκίνησα δυνατά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου, με μόλις πέντε επαφές από την σέντρα του ματς, εντόπισαν τον Πίρσμαν ο οποίος από τα΄αριστερά έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ!

Με αυτό τον τρόπο ο Άρης έδειξε τις διαθέσεις του για το ματς!

Οι γηπεδούχοι έίχαν την κατοχή, ωστόσο ο ΟΦΗ, περίμενε στην άμυνα τον Άρη και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα.

Στο έβδομο λεπτό, ο Λάρσον μετά από σπουδαία ανάπτυξη, έπιασε το σουτ, το οποίο όμως δεν ήταν ικανό ν΄ απειλήσει τον Κουέστα.

Ο Άρης επιχειρούσε διαρκώς και από τις πλευρές να επιτεθεί και να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του ΟΦΗ.

Ο Οντουμπάτζο στο 11 από τα δεξιά έκανε την σέντρα με στόχο τον Μαντσίνι με τους αμυντικούς να διώχνουν τελευταία στιγμή.

Ο ΟΦΗ ήταν σωστά τοποθετημένος στην άμυνα και προσπαθούσε να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Στο 14 έδειξε πως είναι επικίνδυνος όταν μετά από σέντρα του Τοράλ από τα δεξιά ο Γκερέρο πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κουέστα σε εντυπωσιακή επέμβαση!

Ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 20ο λεπτό. Ο Μάνου Γκαρθία έπιασε φανταστικό σουτ, με αρκετό φάλτσο και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25 μετά από ωραία συνεργασία Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι και Γκρέι, ο τελευταίος σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 36, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως off side.

Ο Γκρέι στην αρχή της φάσης σύμφωνα με τον διαιτητή, ο οποίος συμβουλεύτηκε το VAR, ήταν εκτεθειμένος πριν δώσει τη μπάλα στον Μαντσίνι και αυτός σκοράρει.

Το γκολ δεν μέτρησε όμως οι γηπεδούχοι, συνέχισαν να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 44ο λεπτό η ομάδα του Πάρντιου, άγγιξε το γκολ! Ο Οντουμπάτζο έκανε κάθετη στον άξονα όμως ο Γκρέι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι!

Προβάδισμα ο ΟΦΗ, ΑΠΙΘΑΝΟ γκολ ο Γκρέι!

Ο ΟΦΗ όπως είπαμε, ηταν επικίνδυνος και ήθελε να αιφνιδιάσει τον Άρη. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας, προηγήθηκε στο 49ο λεπτό!

Ο Ντιουσέ άνοιξε τη μπάλα δεξιά για τον Τοράλ αυτός πιο δεξιά στον Λάρσον, που έκανε τη σέντρα και ο Τοράλ με πλασέ άνοιξε το σκορ! Υπέροχη ανάπτυξη και τελείωμα στην φάση για τον ΟΦΗ!

Ο Γκρέι, στο 56, πέτυχε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ για να φέρει το ματς στα ίσα!!! Ο Βρετανός επιθετικός κοντρόλαρε και έβαλε απίθανο γκολ με ψαλιδάκι!!

Στο 61΄ο Οντουμπάτζο έδωσε στον Ματέο Γκαρσία ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Τζου με σέντρα βρήκε τον Γκερέρο που σκ΄ποραρε με το κεφάλι αλλά ο Τζου ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης σύμφωνα με τον διαιτητή.

το 71 ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει! Ο…συνήθης ύποπτος, Άντρε Γκρέι, έπιασε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μανδά!

Ο Οντουμπάτζο στο 81, απείλησε από το ύψος του πέναλτι μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μανδάς έσωσε και ο Γκρέι στην προσπάθειά του να διώξει κέρδισε το φάουλ.

Στο 86, οι παίκτες του Άρη «έκρυψαν» την μπάλα!

Ο Ιτούρμπε έκανε κάθετη στον Γκρέι, αυτός με τακουνάκι βρήκε τον Μάνου Γκαρθία, αυτός έστρωσε στον Καμάτσο αριστερά που απο πλεονεκτική θέση αστόχησε!

 Οι συνθέσεις:ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς (77’ Μαζικού), Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταμπό (85’ Ντιόπ), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (64’ Καμάτσο), Γκρέι.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (90+ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Περέρα, Μεγιάδο (77’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ (64’ Στάικος), Τοράλ (77’ Θεοδοσουλάκης), Γκερέρο, Ντζου

Διαφήμιση
Διαφήμιση