HomeHL-PsilaΒίντεο: Ατυχήματα που συνέβησαν live επί της οθόνης και έγιναν viral «τρελαίνοντας» τον κόσμο

Βίντεο: Ατυχήματα που συνέβησαν live επί της οθόνης και έγιναν viral «τρελαίνοντας» τον κόσμο

Παρά την επικινδυνότητά τους, χάρισαν άφθονο γέλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ζωντανή τηλεόραση… έχει τα ρίσκα της. Ρεπόρτερ, παρουσιαστές, καλεσμένοι και διαγωνιζόμενοι τηλεοπτικών εκπομπών μπορεί να βρέθηκαν μπροστά σε σοβαρά ατύχηματα, όμως χάρισαν άφθονο γέλιο σε ολόκληρο τον κόσμο, που παρακολούθησε τις viral στιγμές τους.

Στο σύγχρονο τηλεοπτικό ψυχαγωγικό τοπίο με την πληθώρα των εκπομπών και των διαγωνισμών, τα τηλεοπτικά ατυχήματα θεωρούνται ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Ωστόσο, οι επιθέσεις από φλεγόμενα βέλη ή τσεκούρια αποτελούν κάτι περισσότερο από απλούς τραυματισμούς.

Ο άνδρας που χτυπήθηκε από ένα φλεγόμενο βέλος
Σε ένα επεισόδιο του America’s Got Talent, το οποίο προβλήθηκε στις 2 Αυγούστου 2016, ο Ράιν Στοκ και η αρραβωνιαστικιά του, ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν ένα κόλπο με φλεγόμενα βέλη που αψηφούσε τον θάνατο και όλα πήγαν… στραβά.

Η γυναίκα αντί να πυροβολήσει έναν στόχο που κρατούσε ο Στοκ στο στόμα, τον πυροβόλησε κατά λάθος στο λαιμό. Ο άνδρας αργότερα εμφανίστηκε με δημοσίευσή του στο Twitter, για να ενημερώσει το κοινό ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ο μάγος που πυρπολήθηκε για χάρη μιας τηλεοπτικής φάρσας
Ο Δομινικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής Φράνκλιν Μπαραζάρτε, θέλησε να κάνει μία φάρσα στον μάγο Γουέιν Χούσιν και έτσι του έβαλε… φωτιά. Ο Χούσιν επέζησε του περιστατικού και κατέθεσε αμέσως κατηγορίες εναντίον του Μπαραζάρτε.

Η επίθεση από μία αρκούδα
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80, κάποιοι άνδρες που παρουσιάζονταν σε εκπομπές καράτε, είχαν την τάση να φέρνουν μαζί τους και… αρκούδες. Μια Πολωνή, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη σε εκπομπή, δέχθηκε επίθεση από την αρκούδα, πριν ο καρατερίστας καταφέρει να την ακινητοποιήσει.

Η ρεπόρτερ που «χάθηκε από το πλάνο», ενώ πατούσε σταφύλια
Μία ρεπόρτερ του Fox 5 News έμαθε με έναν μάλλον απροσδόκητο τρόπο, πώς είναι να πατάς σταφύλια. Για μία στιγμή η γυναίκα αφαιρέθηκε και έπεσε από την εξέδρα.

Το μαγικό κόλπο που πήγε… λάθος
Σε ένα επεισόδιο της πολωνικής εκπομπής «Question for Breakfast» το 2016, ένας μάγος έδειχνε στους οικοδεσπότες πώς να κάνουν το κλασικό κόλπο, όπου χτυπούν το χέρι τους σε μία τσάντα αποφεύγονταςτο καρφί που κρύβεται από κάτω. Όταν ο μάγος «μπερδεύτηκε» μια από τις παρουσιάστριες, κατέληξε να καρφωθεί.

Το σπαγκάτο που την «έσκισε στα δύο»
Το 2015 η Ιταλίδα ηθοποιός Λίζα Φούσκο, ή Subrettina για τους θαυμαστές της, προσπάθησε να κάνει ένα σπαγκάτο στο talk show «MezzoGiorno Italiano» και τα πράγματα πήραν πολύ γρήγορα άσχημη τροπή. Η γυναίκα πήδηξε στον αέρα για να χαρίσει στους τηλεθέατες το όμορφο σκηνικό, όμως κάτι πήγε τόσο στραβά, που κατέληξε να σπάσει το χέρι της.

Ο δημοσιογράφος που γλίτωσε «παρά τρίχα»
Ο δημοσιογράφος Άλεξ Σάβιτζ και ο εικονολήπτης του, παραλίγο να χτυπηθούν σοβαρά από ένα αυτοκίνητο. Την ώρα που παρουσιάζονταν το ρεπορτάζ, ένα όχημα, το οποίο ξέφυγε της πορείας του, παραλίγο να τους τραυματίσει.

Το τσεκούρι που εκφενδονίστηκε ζωντανά
Το 2015, ο ντράμερ Τζεφ Πρόσπερι, χτυπήθηκε με ένα τσεκούρι ζωντανά στο Fox News. Ένας από τους οικοδεσπότες της εκπομπής, έκανε μία άστοχη ρίψη και αντί να βρει τον στόχο, πέτυχε τον ντράμερ, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς από πίσω. Ο Πρόσπερι δεν χτυπήθηκε άσχημα και του έμειναν λίγες μόνο γρατζουνιές, ως ενθύμιο του άτυχου συμβάντος.

Το jet pack, ο κακός χειρισμός και η βουτιά στη θάλασσα
Με μία live μετάδοση ξεκίνησε ένα ρεπορτάζ, το οποίο παρουσίαζε στους τηλεθεατές του Fox 69, πως να χρησιμοποιείς ένα jet pack. Ωστόσο τα μαθήματα εξελίχτηκαν σε κωμωδία, αφού ο χειριστής φαίνεται να… έχασε τον δρόμο.

Το τηλεμάρκετινγκ… που δεν έπεισε κανέναν
Ενώ οι παρουσιαστές προσπαθούσαν να δείξουν και να πουλήσουν στο κοινό τους μία σκάλα, όλα πήγαν εντελώς στραβά. Επιδεικνύοντας την ανθεκτικότητα του προϊόντος, ο παρουσιατής θέλησε να κάνει και τη δική του δοκιμή. Σκαρφάλωσε και πολύ γρήγορα καράφερε να γκρεμιστεί τόσο ο ίδιος, όσο και η κατασκευή.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση