HomeHL-LifestyleΤζούλια Νόβα: Ενοχλημένη για τις ερωτήσεις μετά την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου – «Λίγη διακριτικότητα, μην με παίρνετε τηλέφωνο»

Τζούλια Νόβα: Ενοχλημένη για τις ερωτήσεις μετά την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου – «Λίγη διακριτικότητα, μην με παίρνετε τηλέφωνο»

Τόνισε πως δεν θα προβεί σε καμία δήλωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενοχλημένη είναι η Τζούλια Νόβα με τους δημοσιογράφους, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην σύντροφός της, Γιάννης Μάρκου με 15 μαχαιριές.

Το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τους δημοσιογράφους που τη βομβαρδίζουν με ερωτήσεις και τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση σχετικά με το δυσάρεστο συμβάν.

Επιπλέον, παρακάλεσε για διακριτικότητα και κατανόηση σε κάτι τέτοιες στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε σε insta story της: «Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ, ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο, αν θελήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ».

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και στο παρελθόν είχε σχέση με τη Τζούλια Νόβα.

Ο δικηγόρος του θύματος, κ. Γιάννης Μαρακάκης, τόνισε στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του: «Η τελευταία ενημέρωση που είχα είναι ότι μάλλον ο Γιάννης Μάρκου έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση