HomeHL1-GreeceΜαρτυρία – σοκ για την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου: «Τον είδαμε γεμάτο αίματα, έγινε σε κλάσματα»

Μαρτυρία – σοκ για την επίθεση με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου: «Τον είδαμε γεμάτο αίματα, έγινε σε κλάσματα»

Φίλος Γιάννη Μάρκου: «Τον είδαμε να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δέχθηκε 15 μαχαιριές και νοσηλεύεται στην εντατική, ενώ έχει ήδη υποβληθεί σε τρία χειρουργεία.

Αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του Γιάννη Μάρκου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Φίλος Γιάννη Μάρκου: «Τον είδαμε να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα»

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονς να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε» ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο φίλος του Γιάννη Μάρκου, στη συνέχεια ο επιχειρηματίας, έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με κοινούς γνωστούς και φίλους ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση