HomeHL-9Δύο άτομα πίσω από τις κλοπές σε επιχειρήσεις-Ο ένας ανήλικος

Δύο άτομα πίσω από τις κλοπές σε επιχειρήσεις-Ο ένας ανήλικος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εξιχνίαση πέντε κλοπών και μιας απόπειρας από επιχειρήσεις σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά προχώρησαν οι διωκτικές αρχές του τόπου στην Κρήτη. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Φαιστού που ερευνούσαν την υπόθεση των κλοπών οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο δραστών.

Πρόκειται για έναν 37χρονο και έναν 13χρονο οι οποίοι χθες το πρωί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας. Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην καρότσα του αυτοκινήτου  διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και 28 φυσίγγια πολεμικού όπλου τα οποία και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση οι δύο δράστες χθες (27.10.2022) είχαν κλέψει μέρος των ανευρεθέντων μεταλλικών αντικειμένων από πρατήριο υγρών καυσίμων εκτός λειτουργίας σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας.

Επιπλέον κατά το χρονικό διάστημα από 05/05/2022 έως και 27/10/2022 χρησιμοποιώντας το ΙΧΦ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας θανόντα συγγενούς τους, είχαν κλέψει από αύλειους χώρους και το εσωτερικό επιχειρήσεων, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία και ποσότητα πετρελαίου συνολικής αξίας 10.200 ευρώ.

Την  ίδια ώρα τα ανευρεθέντα αντικείμενα δόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και το ΙΧΦ αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση