HomeHL-GreeceΗμαθία: Ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη ετοιμάζεται να παραδοθεί

Ημαθία: Ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη ετοιμάζεται να παραδοθεί

Η ΕΛΑΣ φοβάται για βεντέτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέτρα για την πιθανότητα βεντέτας μετά την παράσυρση και εγκατάλειψη μιας οικογένειας από έναν 28χρονο Ρομά λαμβάνει η αστυνομία στην Παλαιοχώρα της Ημαθίας. Από το δυστύχημα, το οποίο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, σκοτώθηκε ένα 15χρονο κορίτσι, ενώ τραυματίστηκαν η 37χρονη μητέρα και η 11χρονη αδερφή της.

Η μητέρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Βέροιας και παλεύει για τη ζωή της. Εκτός κινδύνου βρίσκεται το 11χρονο κορίτσι.

Το όχημα που παρέσυρε την οικογένεια οδηγούσε ένας 28χρονος κάτοικος Παλαιοχώρας, ο οποίος μετά το δυστύχημα εγκατέλειψε τα θύματα και έφυγε πεζός. Το όχημα ήταν δηλωμένο στο όνομα του πατέρα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία μάρτυρες είδαν τον 28χρονο να καταναλώνει αλκοόλ πριν οδηγήσει το αυτοκίνητο, ενώ κατά πληροφορίες έτρεχε με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος είναι ο αδελφός της 15χρονης, ο οποίος γλίτωσε παρά τρίχα και είδε το όχημα να χτυπάει την 15χρονη αδερφή του και να την εκτοξεύει 30 μέτρα μακριά, σε μια φάρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να παραδοθεί ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας και εγκατάλειψη τροχαίου.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση