HomeHL-LifestyleΣασμός: Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ

Σασμός: Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «Σασμός» επιστρέφει απόψε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια.

Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του. Η μυστηριώδης Νάντια* εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό. Εκεί, ωστόσο, θα ανακαλύψει κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα συντρίψει όποια ελπίδα της είχε απομείνει…
*Στο ρόλο της Νάντιας η Πένυ Παπαγεωργίου

Ποια είναι η Νάντια Κανετάκη (Πένυ Παπαγεωργίου)

Σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη έρχεται στο Ρέθυμνο αναζητώντας την ταυτότητά της. Η απόρριψη που θα δεχτεί θα την στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε.

Όσα θα δούμε έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

Τρίτη 25 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 22

Η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα. Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες. Η Καλλιόπη δέχεται από τον Κώστα έναν εκβιασμό.

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του, ενώ το βράδυ γνωρίζει τον Μανόλη και του προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν. Ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία. Λίγο αργότερα, γίνεται το τραπέζι στο σπίτι της Μαρίνας, όπου ο Παύλος δέχεται τον αρραβώνα της με τον Αντώνη. Εκεί ο Παύλος μαθαίνει από την Άσπα ότι ο Κώστας έχει κάποιες πληροφορίες, που μπορεί να του φανούν χρήσιμες και προσπαθεί να προλάβει την δολοφονία του Κώστα, που ο ίδιος έχει δώσει εντολή στον Ευθύμη να καταστρώσει.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 23

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος.

Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε. Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται, μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη. Όμως η αληθινή σύγκρουση βρίσκεται κρυμμένη αλλού στην καρδιά της Αργυρώς που τρέχει να συναντήσει τον Αστέρη…

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 24

Η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια. Το επόμενο πρωί, ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, την Μαρίνα και την γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα κι η γιαγιά κατηγορούν ευθέως τον Παύλο για το φόνο του Κώστα. Δημιουργείται ένταση για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου, ενώ ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του, πως φεύγει απ’ το νησί. Ο Μαθιός κι η Βασιλική οργανώνουν τον γάμο.

Ο Παύλος δέχεται επίθεση απ’ το Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο. Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση