HomeHL-TOPΘύμα κακοποίησης, δηλώνει η 38χρονη – «Θόλωσα» λέει για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Θύμα κακοποίησης, δηλώνει η 38χρονη – «Θόλωσα» λέει για την επίθεση με το καυστικό υγρό

Οι πρώτες δηλώσεις της δράστιδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρομοκρατημένη εμφανίζεται η 38χρονη γυναίκα που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Η ίδια μίλησε με δημοσιογράφο της τηλεόρασης του Alpha λέγοντας πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε.

Παράλληλα, η 38χρονη ανέφερε πως είχε ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τις τελευταίες 40 ημέρες συναντιόντουσαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

epithesh-kaystiko-ygro

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο του Alpha τονίζοντας πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που το είχε ως άμυνα – και του το έριξε.

Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίηση τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Τέλος, η 38χρονη ανέφερε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».

epithesh-kaystiko-ygro1

Η 38χρονη αναζητά δικηγόρο – Η ΕΛ.ΑΣ. την ψάχνει

Σε αναζήτηση δικηγόρου βρίσκεται η 38χρονη προκειμένου να τη συμβουλέψει για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα.

Όπως αναφέρει έχει αρκετά στοιχεία που θέλει να προσκομίσει στις αρχές τα οποία δικαιολογούν την πράξη της.

Την ίδια ώρα από χθες είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και της σύλληψη της 38χρονης.

Μητέρα δύο παιδιών η 38χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών και στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον 38χρονο με τις μαρτυρίες των συγγενών της να αναφέρουν πως ζούσε εφιαλτικές στιγμές.

Μάλιστα, προχθές το βράδυ φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού οι δυο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με την 38χρονη να κρατάει ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και να περιλούζει τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνες που πραγματοποίησε στον χώρο βρήκε και κατάσχεσε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα η 38χρονη είχε συνάψει προσωπικές σχέσεις και με γνωστό Κρητικό που συμμετείχε σε παιχνίδι ριάλιτι στην τηλεόραση.

Στο Θριάσειο νοσοκομείο ο 36χρονος – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων μεταφέρθηκε χθες ο 36χρονος Γ.Μ. που υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά την επίθεση με καυστικό.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου από το ΠΑΓΝΗ με αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας στην Αθήνα.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσειο νοσοκομείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ προληπτικά νοσηλεύτηκε για λίγη ώρα στην Εντατική. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του».

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί για τις ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ

Ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές καθώς είχε καταδικαστεί για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

Μαζί του είχε καταδικαστεί και ένας Αρμένιο σε 104 χρόνια ποινή κάθειρξης ενώ ο… τρίτος της παρέας είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της ληστείας στο Creta Maris και ήταν σε κώμα στο ΠΑΓΝΗ με αποτέλεσμα να διακοπεί η ποινική του δίωξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση