HomeHL-9Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η μητέρα μου έμαθε από την τηλεόραση ότι πέθανε ο πατέρας μου

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η μητέρα μου έμαθε από την τηλεόραση ότι πέθανε ο πατέρας μου

Η αποκάλυψη της κόρης του Μίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κόρη του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα αποκάλυψε ότι η μητέρα της έμαθε για τον θάνατό του πρόσφατα από την τηλεόραση.

«Μέχρι πρότινος η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει ότι ο πατέρας μου είχε φύγει από τη ζωή. Όταν πήγαμε για το μνημόσυνο του ενός έτους στα Χανιά, το έδειξαν στην τηλεόραση και το είδε. Είδε τον τάφο του πατέρα μου έναν χρόνο μετά. Νόμιζε ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Το κατάλαβε, της μιλάω πάντα για τον μπαμπά» ανέφερε.

«Ήμουν πάντα περήφανη που ήμουν η κόρη του Θεοδωράκη. Μου έκανε καλό. Ήταν ταλαντούχος συνθέτης, αγωνιστής. Έχασε πολλά πράγματα για τον αγώνα, για την Ελλάδα. Ο πατέρας μου θυσίασε πολλά πράγματα για την Ελλάδα» πρόσθεσε.

«Δεν μου επέτρεψαν να πενθήσω τον πατέρα μου, τον άρπαξαν από την εκκλησία, μου έκαναν ασφαλιστικά μέτρα. Όλα αυτά είναι τελείως γελοία» σημείωσε.

«Η παράσταση “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” προέκυψε από το βιβλίο μου. Έναν χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα μου, η ζωή μας έχει αλλάξει. Η μαμά είναι κατάκοιτη. Είμαστε μόνοι μας με τον αδελφό μου, ενηλικιωθήκαμε. Ήταν κατάκοιτος δέκα χρόνια, αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα πεθάνει. Ήταν πολύ περήφανος για το βιβλίο μου, το είχε διαβάσει πέντε φορές και συνέχεια το αναλύαμε. Μου έλεγε συγγνώμη. Μετά την έκδοση του βιβλίου, μου ζήτησε συγγνώμη. Εγώ καταλαβαίνω γιατί, αλλά είναι μυστικό…», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση