HomeHL-9Χάθηκε οικιακή βοηθός, μητέρα δύο παιδιών, στην Κρήτη

Χάθηκε οικιακή βοηθός, μητέρα δύο παιδιών, στην Κρήτη

Άνοιξε η γη της Κρήτης και κατάπιε μία ταλαιπωρημένη οικιακή βοηθό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εξαφάνιση της Νικολίνα Ντιμίτροβα 52 χρόνων, που εργαζόταν στην Ελλάδα πάνω από είκοσι χρόνια, καλύπτεται από μυστήριο. Τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στο γραφείο ευρέσεως εργασίας, όπου είχε καταφύγει στην προσπάθειά της να βρει δουλειά.

Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Ηράκλειο και το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε στο λιμάνι της περιοχής.

Οι τελευταίοι άνθρωποι που την είδαν ζωντανή, μίλησαν στο «Τούνελ» για τα όσα προηγήθηκαν και για το τι πιστεύουν πως της έχει συμβεί.

Τη δική της εξήγηση για το περιστατικό έδωσε και η ιδιοκτήτρια του γραφείου, με την οποία η αγνοούμενη φέρεται να διαπληκτίστηκε.

«Υπήρξε ένταση στο γραφείο ευρέσεως εργασίας…»

Η ξαδέλφη της αγνοούμενης Νικολίνα, μίλησε στη δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τα όσα της είπε η ιδιοκτήτρια του γραφείου αλλά και για το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνισή της.

«Η ξαδέλφη μου ζούσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έκανε διάφορες δουλειές. Αποφάσισε να έρθει στην Κρήτη για να είναι κοντά μας, μιας και είμαστε εδώ οι περισσότεροι συγγενείς. Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο παρελθόν, όμως σιγά – σιγά το ξεπέρασε. Είπε στον ξάδελφό της που τη φιλοξενούσε στην Ιεράπετρα πως θα πήγαινε στο Ηράκλειο για να εργαστεί κι εκείνος την παρότρυνε να επιστρέψει εάν τελικά δεν βρει κάτι.»

Αναφέρθηκε και στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε με την υπεύθυνη του γραφείου, ωστόσο η εκδοχή είναι διαφορετική από αυτή που παρουσίασε η ίδια στην κάμερα του «Τούνελ».

«Στις 24 Ιουνίου το απόγευμα με ενημέρωσαν τα ξαδέλφια μου πως την καλούσαν στο κινητό και το είχε απενεργοποιημένο. Έψαξα την υπεύθυνη του γραφείου και μου εξήγησε πως άφησε τα πράγματά της και μετά επέστρεψε πάλι εκεί δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να της προσφέρει δουλειά και την έδιωξε. Εκείνη επέμενε πως ήθελε να εργαστεί και ακολούθησε μία μικρή διαμάχη. Γυρίζοντας η υπεύθυνη για να καλέσει την αστυνομία, η ξαδέλφη μου έφυγε.»

Αυτό που δημιουργεί σύγχυση είναι το εάν πέρασε μία φορά από το γραφείο, όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής η ιδιοκτήτρια ή δύο όπως ανέφερε στην ξαδέλφη της αγνοούμενης.

«Η υπεύθυνη του γραφείου όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, με ενημέρωσε πως τα πράγματά της ήταν εκεί και πως μπορούσαμε να πάμε να τα πάρουμε. Δεν βρήκαμε κάτι περίεργο μέσα σε αυτά, ούτε κάποιο σημείωμα, ούτε εμείς, ούτε η αστυνομία που τα έψαξε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βάσια.

Η εργοδότρια: Ήρθε σε ’μένα ταραγμένη…

«Πριν κάποια χρόνια της είχα βρει δουλειά σ’ ένα χωριό και μέσα σε μία εβδομάδα με πήραν να μου πουν ότι η γυναίκα αυτή ήταν περίεργη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το περασμένο καλοκαίρι χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου στις 06:45 το πρωί. Της άνοιξα και άρχισε να φωνάζει και να απαιτεί να της βρω δουλειά. Χτυπούσε το τραπέζι και φοβήθηκα για τον άνδρα μου που είναι άρρωστος. Την έδιωξα και της είπα πως δε θα τη βοηθούσα. Κατέβηκε στο γραφείο μου και άφησε τρεις τσάντες. Είπε στην υπάλληλο πως θα επέστρεφε σε δύο ημέρες. Από τότε ούτε την είδα ξανά, ούτε με πήρε κάποιο τηλέφωνο. Κρίμα γιατί έχει και δύο παιδιά», κατέληξε η ιδιοκτήτρια του γραφείου.

Έχει ύψος 1.60, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Missing Alert.

 

anikolouli.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση