HomeHL-SportsΟΦΗ: Με Καραβέλα και Κουνδουράκη στον πάγκο στο ματς με τη Λαμία

ΟΦΗ: Με Καραβέλα και Κουνδουράκη στον πάγκο στο ματς με τη Λαμία

Μετά τον Νιόπλια, τέλος από τον ΟΦΗ και οι Γράμμος, Λάππας και Κεσόγλου από το τεχνικό επιτελείο. Οι Πέδρο Καραβέλα και Νίκος Κουνδουράκης θα κοουτσάρουν τους Κρητικούς στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας, ενώ επίσης όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί λύθηκε η συνεργασία με ακόμα τρία πρόσωπα του επιτελείου του.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν ο άμεσος συνεργάτης του Νιόπλια, Γιάννης Γράμμος, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Λάππας και ο γυμναστής Γιάννης Κεσόγλου.

Στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας  κόντρα στη Λαμία στον πάγκο του ΟΦΗ θα καθίσουν ο Πέδρο Καραβέλα και ο Νίκος Κουνδουράκης.

Αμφότεροι βρίσκονταν στον τεχνικό επιτελείο των Κρητικών.

Ο πρώτος είχε τον ρόλο του δεύτερου βοηθού προπονητή και αναλυτή και ο δεύτερος αποτελεί τον εργοφυσιολόγο και προπονητή φυσικής κατάστασης.

Επίσης, όπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ, μέχρι την έλευση του νέου τεχνικού, τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων θα έχει ο Γιώργος Γαυγιωτάκης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και άμεσο συνεργάτη του κ. Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, κ. Γιάννη Γράμμο (ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιούνιο του 2021), με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα (στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ από τον Ιούνιο του 2019) και με τον γυμναστή κ. Γιάννη Κεσόγλου (επέστρεψε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιούνιο).

Τους ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη λύση συνεργασίας με Γράμμο, Λάππα και Κεσόγλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση