HomeHL-9Βραβεύθηκε η 7η ΥΠΕ Κρήτης – Με δύο χρυσά και ένα ασημένιο

Βραβεύθηκε η 7η ΥΠΕ Κρήτης – Με δύο χρυσά και ένα ασημένιο

Χρυσό και το… ΠΑΓΝΗ – Στα «Healthcare Business Awards 2022»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εξαιρετική δουλειά που κάνει η 7η ΥΠΕ Κρήτης ανταμείφθηκε στα «Healthcare Business Awards 2022» καθώς απέσπασε τρία συνολικά βραβεία (δύο χρυσά και ένα ασημένιο).

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκε ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Νεκτάριος Παπαβασιλείου και ο υποδιοικητής, Δημήτρης Αγαπίου οι οποίοι παρέλαβαν και τα βραβεία.

agapioy-7h-ype-krhths

Τα βραβεία που απέσπασε η 7η ΥΠΕ Κρήτης είναι στις παρακάτω κατηγορίες:

GOLD (ΚΕΤΕΚΝΥ – 7η Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ) Για την εφαρμογή του Συστήματος Κοστολόγησης Νοσοκομειακών Υπηρεσιών και Κωδικοποίησης Ιατρικών Διαγνώσεων και Πράξεων DGR σε όλα τα Νοσοκομεία της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με τη χρήση ηλεκτρονικού ιατρονοσηλευτικού φακέλου.

GOLD (KENTΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – 7η Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ) Υλοποίηση Προγράμματος προετοιμασίας στο Κ.Υ. Ηρακλείου Κρήτης της 7ης Υ.Πε. Κρήτης με τη χρήση εργαλείων Πληροφορικής και κατ΄ οίκον περιγεννητική φροντίδα.

SILVER (ΔΙΟΙΚΗΣΗ 7ης Υ.ΠΕ. ΚΡΗΤΗΣ) Ενισχύοντας την ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας και την ασφάλεια των Ασθενών με τη χρήση προηγμένων εργαλείων Πληροφορικής.

«Χρυσό» το ΠΑΓΝΗ

Και το ΠΑΓΝΗ απέσπασε ένα χρυσό βραβείο στα «Healthcare Business Awards 2022» για την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου.

Το Gold βραβείο είναι για την κατηγορία «e-αποτελέσματα».

pagnh

Διαφήμιση
Διαφήμιση