HomeΕΛΛΑΔΑSKY express: Το Νοέμβριο όλοι ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη με την άνεση της business!

SKY express: Το Νοέμβριο όλοι ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη με την άνεση της business!

Η SKY express ανταποκρίνεται σταθερά στις ανάγκες του σύγχρονου επιβατικού κοινού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια ξεχωριστή κίνηση επιβράβευσης, η SKY epxress αναβαθμίζει την εμπειρία των επιβατών που θα ταξιδέψουν το Νοέμβριο από και προς Θεσσαλονίκη.

Έτσι, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη για όλο το μήνα, οι ταξιδιώτες θα απολαμβάνουν τα μοναδικά business προνόμια που συνοδεύουν την πτήση τους.

Η πρόσβαση στα Executive Business Lounges του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και του Διεθνούς Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και οι κενές μεσαίες θέσεις εγγυόνται μια άνετη πτήση σε όλους όσους επιλέξουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο, τις συγκεκριμένες ημέρες.

Πρόκειται για ακόμα μια δράση που αποδεικνύει τον κομβικό ρόλο της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Β. Ελλάδας στο σχεδιασμό της SKY express.

Έχει προηγηθεί η θεαματική αύξηση των πτήσεων, η επέκταση του δικτύου, η διαμόρφωση ενός state of the art lounge, καθώς και η ονοματοδοσία του Airbus 320neo με τα διακριτικά ”My Thessaloniki”.

Συχνές είναι επίσης οι προωθητικές ενέργειες της εταιρείας με στόχο την καθιέρωση της Θεσσαλονίκης ως ελκυστική πρόταση όλο το χρόνο για τουρισμό, εργασία ή σπουδές.

Η SKY express ανταποκρίνεται σταθερά στις ανάγκες του σύγχρονου επιβατικού κοινού, με μοναδικές παροχές, πολλά προνόμια και ένα πτητικό δίκτυο που φτάνει 12 μήνες τον χρόνο σε 34 σημεία της χώρας και 8 πόλεις του εξωτερικού, το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς με νέους προορισμούς.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις: https://bit.ly/3EOi634

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση