HomeHL-SportsΟΦΗ: Η αποστολή κόντρα στην Κηφισιά

ΟΦΗ: Η αποστολή κόντρα στην Κηφισιά

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Κηφισιά και ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλα έτοιμα για τον ΟΦΗ να μπει στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζει το μεσημέρι εκτός έδρας  15:00 την Κηφισιά.

 Οι εξετάσεις του Νουά Ντίκο έβγαλαν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και έμεινε εκτός ενώ στην Κρήτη παρέμειναν οι ΜπουζούκηςΤσιλιανίδης, Νέιρα, Μπιφουμά, Σηφάκης, Μανδάς, Γρίβας, Στάικος και Καμάου.

Συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Στέφενς, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Ντζου, Τοράλ, Αποστολάκης, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Θεοδοσουλάκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (19/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (20/10, 15:00), για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Nouha Dicko υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού και έκανε θεραπεία.

Θεραπεία έκανε ο Γιάννης Μπουζούκης, όπως και ο Bruce Kamau, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Πασχάλης Στάικος, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Thievy Bifouma, που ταλαιπωρείται από ίωση, ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας και οι Χρήστος Μανδάς και Βασίλης Σηφάκης.

 Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια ενόψει της αναμέτρησης συμπεριλήφθηκαν οι: Stevens, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Yohou, Diousse, Perea, Mellado, Dju, Toral, Αποστολάκης, Guerrero, Durmishaj, Θεοδοσουλάκης.»
ikona_viber_2022-10-20_13-44-37-998
Διαφήμιση
Διαφήμιση