HomeΚΡΗΤΗΣυνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 25 θέματα συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηρακλείου στι 1 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

1.       ‘Εγκριση διάθεσης πίστωσης για τη δαπάνη δημοσίευσης του απολογισμού και ισολογισμού έτους 2013 του Δήμου Ηρακλείου στις εφημερίδες ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ και ΠΑΤΡΙΣ.

2.       Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή της Τοπικής Κοινότητας Σταυρακίων της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου.

3.       Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή της Τοπικής Κοινότητας Κερασίων της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής του Δήμου Ηρακλείου.

4.      Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή της Τοπικής Κοινότητας Αυγενικής της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής του Δήμου Ηρακλείου.

5.      Έγκριση όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στην περιοχή Κατσαμπά της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου- έγκριση διάθεσης πίστωσης για την πληρωμή των εξόδων δημοσίευσης της διακήρυξης στον τύπο.

6.       Έγκριση όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για την στέγαση του Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στην περιοχή Φορτέτσα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου- έγκριση διάθεσης πίστωσης για την πληρωμή των εξόδων δημοσίευσης της διακήρυξης στον τύπο.

7.      Kατακύρωση διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση μπαρών ασφαλείας.

8.      ‘Εγκριση όρων διαγωνισμού – έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο αυτεπιστασίας με τίτλο : Βελτίωση με νέο ασφαλτόμιγμα των δρόμων του Δήμου Ηρακλείου (με αυτεπιστασία).

9.      ‘Εγκριση διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση της προμήθειας γωνιακών λειαντήρων για τις ανάγκες των Δημοτικών Κοιμητηρίων.

10.      ‘Εγκριση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για επείγουσες ανάγκες επισκευής φωτοτυπικών μηχανημάτων.

11.       ‘Εγκριση διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση εργασιών για επείγουσες ανάγκες συντήρησης και επισκευής φωτοτυπικών μηχανημάτων και συστημάτων προτεραιότητας.

12.      Έγκριση όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη μεταστέγαση του 46ου Nηπιαγωγείου Ηρακλείου.

13.      Κατακύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού του Βρεφονηπιακού Σταθμού Δαφνών στα πλαίσια του έργου με τίτλο «Δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού Δαφνών Δήμου Ηρακλείου».

14.      Ακύρωση της αριθ.354/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την καταβολή αποζημίωσης στην Κοτσάνη Κυριακή του Νικολάου για ρυμοτομούμενο ακίνητό της στο κ.χ 6 πολεοδομικής ενότητας Χρυσοπηγή – Πόρος – Κατσαμπάς – Δημητρίου – Μπεντεβή – Ατσαλένιο.

15.      Ακύρωση της αριθ.152/2014 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την καταβολή αποζημίωσης στους Τζώρτζογλου Κωνσταντία του Νικολάου και Τζώρτζογλου Ιωάννη του Νικολάου για ρυμοτομούμενο ακίνητό τους στο Ο.Τ 9 πολεοδομικής ενότητας Χρυσοπηγή – Πόρος – Κατσαμπάς – Δημητρίου – Μπεντεβή – Ατσαλένιο.

16.      Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή της Τοπικής Κοινότητας Βενεράτου της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής του Δήμου Ηρακλείου.

17.      Έγκριση των πρακτικών της Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης των προσφορών για το έργο με τίτλο «Ψηφιοποίηση αρχειακού και επιστημονικού υλικού για σπήλαια και άλλες καρστικές μορφές της Ελλάδας» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».

18.      Ματαίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για την προμήθεια Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Ηλεκτρογεννητριών) για τις ανάγκες του ενεργού εξοπλισμού και της IP τηλεφωνίας του Δήμου Ηρακλείου.

19.      ‘Εγκριση διάθεσης πιστώσεων για δικαστικά έξοδα και έξοδα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων του Τμήματος Εκκαθάρισης Δαπανών.

20.      ‘Εγκριση διάθεσης πίστωσης για λογιστική τακτοποίηση κατασχεθέντος ποσού από τον Εργολάβο Δημοσίων Έργων Φραγκιαδάκη Μιχαήλ.

21.       Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την καταβολή επιβαλλόμενων πρόσθετων τελών εισφορών στο ΙΚΑ.

22.      Έγκριση των όρων διακήρυξης του πρόχειρου διαγωνισμού, έγκριση διάθεσης πίστωσης και ορισμός Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης προσφορών για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Υλοποίηση δράσεων διάδοσης δικτύωσης και δημοσιότητας / ενημέρωσης», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, στο πλαίσιο του υποέργου 7, της πράξης με τίτλο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

23.      Έγκριση διάθεσης πίστωσης για οδοιπορικά έξοδα τεχνικού υπαλλήλου του Δήμου μηνός Σεπτεμβρίου.

24.       ‘Εγκριση διάθεσης πίστωσης για την χρηματοδότηση της υφιστάμενης αρνητικής καθαρής θέσης της ΔΕΠΤΑΗ Α.Ε ΟΤΑ.

25.      ‘Εγκριση διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση εργασιών για τον τερματισμό οπτικών ινών και καλωδίων ρεύματος στο νέο κτίριο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση