HomeHL-TOPΗράκλειο: 40χρονη γέννησε καθ’ οδόν για το νοσοκομείο – Οι διασώστες σταμάτησαν το ασθενοφόρο και την ξεγέννησαν

Ηράκλειο: 40χρονη γέννησε καθ’ οδόν για το νοσοκομείο – Οι διασώστες σταμάτησαν το ασθενοφόρο και την ξεγέννησαν

Ξέσπασαν σε κλάματα μετά τον τοκετό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γέννησε μία 40χρονη Ηρακλειώτισσα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η γυναίκα το πρωί είχε ενοχλήσεις και επισκέφτηκε την γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου με τους γιατρούς όμως να τη διώχνουν.

Λίγη ώρα όμως αφότου γύρισε στο σπίτι της, τα νερά έσπασαν.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και τη γιατρό, έσπευσε στο σημείο όπου παρέλαβε την έγκυο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου η γιατρός, Μάγδα Ζεάκη με τη διασώστρια Ελευθερία Ματζουρανάκη, βλέπουν το κεφαλάκι του μωρού και αμέσως δίνουν εντολή να σταματήσει το ασθενοφόρο και να ξεκινήσει ο τοκετός.

Τηρώντας όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.300 γρ ήρθε στον κόσμο.

Την όλη διαδικασία του τοκετού είδε και ο πανευτυχής πατέρας Γιώργος Φανδινάκης, ο οποίος ακολουθούσε το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο.

Η συγκίνηση όλων ήταν μεγάλη που όλοι ξέσπασαν σε κλάματα μόλις άκουσαν το πρώτο κλάμα του μωρού.

Μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς και νοσηλευτές να έχουν ειδοποιηθεί και να είναι όλα έτοιμα στα ΤΕΠ.

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί της οικογένεια του Γιώργου Φανδινάκη, ο οποίος ευχαριστεί θερμά τους διασώστες Ελευθερία Ματζουρανάκη, Μιχάλη Νινιράκη και Κώστα Μαυραντωνάκη αλλά και τη γιατρό του ΕΚΑΒ Μάγδα Ζεάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση