HomeΕΛΛΑΔΑSKY express: ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σόφια!

SKY express: ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις Αθήνα – Σόφια!

Το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται από το νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο της χώρας με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τις 02 Νοεμβρίου, η SKY express φέρνει την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Βαλκανίων, ακόμα πιο κοντά στην Αθήνα με απευθείας πτήσεις, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Με το νέο δρομολόγιο, το επιβατικό κοινό έχει στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές σε άκρως ανταγωνιστικούς όρους και ευκαιρίες συνδεσιμότητας για επαγγελματικούς ή για λόγους ψυχαγωγίας και τουρισμού, όλο τον χρόνο.

Η ένταξη της Σόφιας ενισχύει περαιτέρω τη δυναμική διεθνή πορεία της SKY express, ειδικά μετά από ένα άκρως απαιτητικό καλοκαίρι κατα το οποίο η εταιρεία εξυπηρετούσε σταθερά 34 προορισμούς εσωτερικού και 24 πόλεις του εξωτερικού.

Όπως τονίζει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express:“Σήμερα ανακοινώνουμε την επέκταση του πτητικού μας έργου σε μια στρατηγική περιοχή με ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα σε επίπεδο φιλοξενίας, αλλά και επιχειρηματικότητας.

Η χαρά μας είναι διπλή καθώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την πρώτη πτήση εξωτερικού ανοίγουμε τα φτερά μας στον 10ο κατά σειρά διεθνή προορισμό που εξυπηρετούμε όλο τον χρόνο με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο της χώρας. Αυτό μόνο περαιτέρω ώθηση μπορεί να μας δώσει για τα επόμενα βήματα του μακρόπνοου πλάνου της SKY express.

Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, αναβαθμίζοντας την εμπειρία πτήσης τους, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

«Η SKY express έρχεται στο αεροδρόμιο της Σόφιας σε μια περίοδο που τα ταξίδια αποκτούν νέα δυναμική.

Ως επιβεβαίωση της δέσμευσης του αεροδρομίου της Σόφιας να εμπλουτίσει το δίκτυο με νέες αεροπορικές εταιρείες και προσφορές νέων πτήσεων, χάρη στην SKY express προστίθεται ακόμη μια διασύνδεση με την Αθήνα, φέρνοντας τη Μεσόγειο πιο κοντά, με μία μόνο απευθείας πτήση.

Αυτό συνάδει με το σχέδιο μεταμόρφωσής μας, δηλαδή την μετατροπή του αεροδρομίου της Σόφιας σε περιφερειακό αεροδρόμιο 5 αστέρων, προσφέροντας υψηλότατο επίπεδο εξυπηρέτησης επιβατών και φορτίων», δήλωσε ο κ. Jesus Caballero, CEO του αεροδρομίου της Σόφιας.

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Σήμερα καλύπτει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί σταθερά, όλο τον χρόνο, 8 διεθνείς προορισμούς, ανάμεσά τους το Μιλάνο, το Μόναχο, η Σόφια, κ.α. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet, Delta και Emirates. Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x8), ενός Airbus A320ceo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως. Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Διαφήμιση
Διαφήμιση