HomeHL-9ΣΟΚ: Σβηστά τα φώτα στους δρόμους – Βυθίστηκε στο σκοτάδι η Αγία Πελαγία

ΣΟΚ: Σβηστά τα φώτα στους δρόμους – Βυθίστηκε στο σκοτάδι η Αγία Πελαγία

Κίνδυνος θάνατος για όσους κατοίκους προσπαθούν ακόμα να σώσουν τις περιουσίες τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του cretapost μόλις έπεσε το σκοτάδι στην Αγία Πελαγία.

Όπως διακρίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ο δημοτικός φωτισμός παραμένει κλειστός παρότι τόνοι λάσπης έχουν σκεπάσει κάθε σπιθαμή δρόμου και παραλίας.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι ενώ με ένταση και νεύρα περιγράφουν την κατάσταση ως «τραγική και απελπιστική». Tαυτόχρονα διερωτώνται «γιατί μας περιφρονεί έτσι ο Δήμος;».

Μόλις έδυσε ο ήλιος το βαθύ σκοτάδι σκέπασε κυριολεκτικά τους δρόμους και τα σπίτια του οικισμού με τους κατοίκους που θέλουν να σώσουν τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν σε κάθε τους βήμα.

Η λάσπη γλιστράει τρομερά και σε συνδυασμό με το απόλυτο σκοτάδι οι κάτοικοι βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με το να πέσουν και να σπάσουν τα χέρια ή τα πόδια τους.

Οι φωτογραφίες με τους κατοίκους να κοιτούν τα πόδια τους και να σκέφτονται προσεκτικά το επόμενο βήμα τους είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί. Ταυτόχρονα οι τουρίστες φαίνεται να προσαρμόστηκαν σύντομα στο χάος και χρησιμοποιούν το φακό από τα κινητά τους για να φέγγει σε κάθε τους προσεκτικό βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο το ΑΤΜ της περιοχής έχει φωτισμό και τα σπίτια, στους δρόμους κυριαρχεί το απόλυτο σκοτάδι.

touristes-fota-agia-pelagia2 touristes-fota-agia-pelagia3 touristes-fota-agia-pelagia touristes-fota-agia-pelagia4

fota-agia-pelagia fota-agia-pelagia2 fota-agia-pelagia4 fota-agia-pelagia5 fota-agia-pelagia6 fota-agia-pelagia7

Διαφήμιση
Διαφήμιση