HomeHL-WorldΠαρίσι: Συνελήφθη άστεγη για τη 12χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα

Παρίσι: Συνελήφθη άστεγη για τη 12χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα

Η 24χρονη γυναίκα εντοπίστηκε από κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο κτίριο μαζί με το 12χρονο κορίτσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη μίας νεαρής άστεγης γυναίκας για τον βιασμό, τον βασανισμό και τη δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού προχώρησαν τη Δευτέρα οι αστυνομικές αρχές στο Παρίσι.

Το παιδί βρέθηκε δολοφονημένο και δεμένο σε μία βαλίτσα, με τις γαλλικές αρχές να χρησιμοποιούν υλικό από κάμερες και να φτάνουν πολύ γρήγορα στην ταυτοποίηση της ύποπτης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των γαλλικών αρχών, πρόκειται για την 24χρονη Dahbia B., με καταγωγή από την Αλγερία, η οποία φέρεται να βίασε, να βασάνισε και να σκότωσε το άτυχο 12χρονο κορίτσι, πριν το δέσει και το τοποθετήσει σε μία βαλίτσα, προκειμένου να κρύψει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με το βίντεο, η 24χρονη άστεγη γυναίκα και το 12χρονο κορίτσι, εθεάθησαν μαζί δίπλα στο κτίριο που ζούσε το θύμα με τους γονείς του, την Παρασκευή. Την ίδια ημέρα, οι γονείς του κοριτσιού δήλωσαν το παιδί τους ως αγνοούμενο.

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε ότι η Λόλα, η 12χρονη κόρη της, γνωρίζει ότι τις Παρασκευές πρέπει να επιστρέφει αμέσως σπίτι από το σχολείο, καθώς φεύγουν οικογενειακώς για το χωριό τους, σε μία απόσταση τριών ωρών από το Παρίσι.

Ο πατέρας, ο οποίος είναι διαχειριστής στο κτίριο, τσέκαρε τις κάμερες ασφαλείας και είδε την κόρη του να περνά την είσοδο μαζί με την 24χρονη.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση για την αναζήτησή της, αλλά όταν βρέθηκε, στις 11 το βράδυ, ήταν πλέον αργά.

 

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση