HomeHL-9Αγία Πελαγία: Βαθιά οδύνη και συντριβή στην κηδεία της 49χρονης Ευγενίας

Αγία Πελαγία: Βαθιά οδύνη και συντριβή στην κηδεία της 49χρονης Ευγενίας

Η τοπική κοινωνία ζητά απαντήσεις για τη διπλή τραγωδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 49χρονης Ευγενίας Κυρίλοβα, ενώ στις 12:30 το μεσημέρι έγινε και η κηδεία του Κωνσταντίνου Βεργάκη στο Νέο Κοιμητήριο.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι. Ο ναός ήταν ασφυκτικά γεμάτος με ένα τεράστιο «γιατί» να πλανάται στην ατμόσφαιρα και την τοπική κοινωνία να ζητά απαντήσεις για τη διπλή τραγωδία.

kideia-49xronis-evgenias

Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Ηρακλείου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη το περασμένο Σάββατο και είχε ως τραγικό απολογισμό το θάνατο δύο ανθρώπων.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου κ. Αθανάσιος Γαλήνας παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη φονική πλημμύρα στην Αγία Πελαγία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γαλήνας ζητά να διερευνηθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου αν προκύπτουν ευθύνες από αμέλεια πρώτον για διπλή ανθρωποκτονία, δεύτερον για σωματικές βλάβες και τρίτον για την πλημμύρα που κατέστρεψε δεκάδες αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια.

kideia-49xronis-evgenias2

Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι

Την ίδια ώρα, τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από την φονική πλημμύρα του Σαββάτου.

Σπίτια, καταστήματα και δεκάδες αυτοκίνητα στο έλεος των ορμητικών νερών. Αγία Πελαγία, Παλαιόκαστρο, Καρτερός, Γούρνες, Γούβες και Σητεία μερικές από τις περιοχές που επλήγησαν.

kideia-49xronis-evgenias3

Διαφήμιση
Διαφήμιση