HomeHL-9Κρητικός συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό -Την Τετάρτη στον Ανακριτή

Κρητικός συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό -Την Τετάρτη στον Ανακριτή

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον Ανακριτή ο 34χρονος Κρητικός που συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (16/10) στην Αθήνα, για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε εμμέσως πως ο πελάτης του είναι ανίκανος να τελέσει την πράξη για την οποία κατηγορείται λέγοντας πως: «Υπάρχουν ιατρικοί λόγοι και πιστοποιητικά που αποδεικνύουν πως δεν μπορούσε να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται». «Θέλω να σεβαστείτε την οικογένεια που δεν θέλει να κάνει δηλώσεις μέχρι να αποδειχτεί η αθωότητα ή οι ενδείξεις που τον καθιστούν μη ενεργό να τελέσει το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται», σημείωσε.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να συνομιλούσε με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών από όπου και εντοπίστηκαν τα ίχνη του και συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, καθώς φέρεται να ανήκει στο «διαδικτυακό πελατολόγιο» του Μίχου και να είχε κλείσει ραντεβού με τη 12χρονη.

Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για γενετίσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Το προφίλ

Ο 34χρονος κατηγορούμενος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει πανεπιστημιακές σπουδές, ενδεχομένως στα οικονομικά, φέρεται να εργάζεται σε επιχείρηση , Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στη θάλασσα, την κρητική κουζίνα και τη μουσική.

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν και οι άλλοι δύο

Προθεσμία για να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για το βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, που συνελήφθη το Σάββατο για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό υπεβλήθη την Κυριακή σε ψυχιατρική εξέταση από πραγματογνώμονα στη ΓΑΔΑ. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι έχει διανοητικό πρόβλημα, το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, πλέον θα πρέπει να προσκομίσει κάποια έγγραφα στις αρχές, τα οποία αποδεικνύουν την ψυχική κατάσταση του πελάτη του.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου “Μεταξά” που είναι πλέον σε διαθεσιμότητα. Ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

 

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση