HomeHL-TOPΣυγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης: «Την είδα να επιπλέει, την έκρυβαν τα σκουπίδια»

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης: «Την είδα να επιπλέει, την έκρυβαν τα σκουπίδια»

Ανασύρθηκε το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο σύζυγος της 50χρονης, Μιχάλης Σηφάκης ήταν εκείνος ο οποίος εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας του να επιπλέει στα νερά της Παντάνασσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Μιχάλης Σηφάκης μόλις είδε από μακριά την σύζυγό του έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να τη σώσει.

agia-pelagia-ereynes7

Μόλις έφτασε στο σημείο ενημέρωσε τους δύτες ωστόσο υπήρχε αρχικά ένα μπέρδεμα για το αν πρόκειται όντως για ανθρώπινο σώμα.

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο κ. Σηφάκης.

agia-pelagia-syzygos

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο για να παραλάβουν την άτυχη γυναίκα μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

agia-pelagia-syzygos2

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε πάει μαζί με τον 50χρονο Κωνσταντίνο για να καθαρίσουν κάτι σπίτια στην περιοχή ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Ο άτυχος οδηγός εντοπίστηκε χθες νεκρός στο αυτοκίνητό του που είχε σφηνωθεί στο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση