HomeHL-9Πέθανε ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης

Πέθανε ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ, Σταύρος Σαράφης, απεβίωσε σήμερα (13/10) ύστερα από μεγάλη μάχη που έδωσε όλο αυτό το διάστημα όπου και νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή του, η υγεία παρουσίασε ορισμένα σημάδια βελτίωσης, ωστόσο δεν τα κατάφερε, φεύγοντας από τη ζωή στα 72 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και όχι μόνο.

O Σταύρος Σαράφης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1967 μέχρι το 1981, όντας ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας με 136 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και τέταρτος σε συμμετοχές με 358.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Καλό ταξίδι Καίσαρα…

Ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στις σελίδες του βιβλίου της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας υπέροχος άνθρωπος που υπηρέτησε τον ΠΑΟΚ για περισσότερα από 45 χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης, η διοίκηση, το αγωνιστικό τμήμα, τα «παιδιά του» στην Ακαδημία και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη για τον αδόκητο χαμό του. Καλό παράδεισο», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση