HomeΕΛΛΑΔΑΠιερία: Αγνοούμενος εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο και ζήτησε μπύρα

Πιερία: Αγνοούμενος εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο και ζήτησε μπύρα

Τι λέει ο άνθρωπος που τον κατάλαβε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μια μπύρα σε ξενοδοχείο στην Πιερία, ολοκληρώθηκε το θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού. Οι συγγενείς του μπορεί να καρδιοχτυπούσαν για τρεις μέρες, όμως ο ίδιος ήταν καλά, έκανε βόλτες και δεν είχε ιδέα τα όσα συνέβαιναν για εκείνον. Τα έμαθε σε ξενοδοχείο της πόλης που μπήκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από τον ιδιοκτήτη. Τον κατάλαβε αμέσως και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα. Με την όλη υπόθεση να έχει γίνει θέμα συζήτησης στην περιοχή και όχι μόνο.

Θεωρούνταν αγνοούμενος και είχε αρχίσει ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Εθελοντικές ομάδες τον αναζητούσαν, ενώ και ελικόπτερο «χτένιζε» την περιοχή στους Νέους Πόρους στην Πιερία, για να βρει τα ίχνη του. Ο λόγος για έναν 25χρονο Ούγγρο, ο οποίος στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας θεωρούνταν αγνοούμενος για περίπου τρεις ημέρες και αναζητούνταν από τις Αρχές.

Ο ίδιος, τρεις μέρες μετά την «εξαφάνισή» του, εμφανίστηκε χαλαρός σε ξενοδοχείο της περιοχής, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα και… ζήτησε μια μπύρα! Ο κ. Βασίλης Αγάκος, ξενοδόχος στην περιοχή και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων της Πιερίας, ήταν ο άνθρωπος που τον υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο του.

Μιλώντας στην εκπομπή Check in στα γεγονότα της TV100, ο κ. Αγάκος τόνισε: «Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή για ποιον πρόκειται. Ήταν η ώρα 01.30 τη νύχτα και βλέπω έξω από το παράθυρο έναν άνθρωπο να χτυπάει το παράθυρο. Τον πλησίασα και μου ζήτησε μια μπύρα. Εγώ είχα σκανάρει τη φωτογραφία του. Γνώριζα ποιος είναι».

Είχε προηγηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του 25χρονου Ούγγρου, η μητέρα του οποίου ζει στην περιοχή. «Ήταν ευρεία η επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Ελικόπτερα πετούσαν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, διότι υπήρχε μια πληροφορία ότι μπήκε στη θάλασσα και δεν είχε βγει. Ψάχνανε από κάπου να πιαστούν όλοι κι αυτός τελικά σαν φάντης μπαστούνης και ζήτησε μια μπύρα!»

Ο 25χρονος δεν φάνηκε να γνωρίζει ότι είχε στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για ένα διήμερο. «Δεν βρισκόταν σε σύγχυση, αλλά του έπαιρνε κάποια δευτερόλεπτα για να μου δώσει τις απαντήσεις στα αγγλικά. Τον ρώτησα που ήσουν; Όλοι σε ψάχνουν. Έπαιρνε κάποια δευτερόλεπτα για να μου απαντήσει, αλλά αυτά που έλεγε ήταν σωστά» τόνισε ο κ. Αγάκος. Και κάπως έτσι, η επιχείρηση αναζήτησης έλαβε τέλος και ο 25χρονος απόλαυσε τη μπύρα του ασφαλής!

newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση