HomeHL-SportsSuperleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός στο +6 από ΑΕΚ και +7 από Ολυμπιακό!

Superleague, η βαθμολογία: Ο Παναθηναϊκός στο +6 από ΑΕΚ και +7 από Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «7 στα 7» στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται στο +6 από την ΑΕΚ και το +7 από τον Ολυμπιακό που έκαναν «μεγάλα διπλά» σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποιος άλλος; Ο Αϊτόρ για ακόμη ένα ματς λύτρωσε τον Παναθηναϊκό και του διατήρησε το νικηφόρο σερί με 7 νίκες σε 7 αγωνιστικές.

Ο Αστέρας Τρίπολης ως συνήθως έβαλε δύσκολα στους «πράσινους» καθώς με διπλή ζώνη και μαζική άμυνα κρατούσε κάθε σκέψη για επίθεση μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου.

Τελικά το πέναλτι που κέρδισε ο Αϊτόρ στο 78′ και μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ (το 8ο φετινό του) έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση της Λεωφόρου με το «τριφύλλι» να φτάνει τους 21 βαθμούς και να διατηρεί διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του!

Στο ντέρμπι της ημέρας η ΑΕΚ πέτυχε παράσταση νίκης μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Η Ενωση παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησε με 2-0, σκορ που… κολακεύει τους γηπεδούχους, καθώς στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αλμέιδα βρήκαν γκολ με τον Σιμάνσκι, αλλά εν συνεχεία έχασαν τα άχαστα κυρίως με τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία.

Πάντως οι δύο τους… ρέφαραν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αφού με ασίστ του πρώτου στον δεύτερο ήρθε το 2ο γκολ για την ΑΕΚ που έκανε την συνέχεια πιο εύκολη.

Ο Δικέφαλος με το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Από την άλλη ο Άρης με την 3η ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή στο Βόλο παρέμεινε 7ος!

O Oλυμπιακός μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Καραμπάγκ και τον προβληματισμό που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες πήγε στο Ηράκλειο με μόνο στόχο τη νίκη βάλσαμο.

Αφενός για να… φτιάξει το κλίμα κι αφετέρου για να μην μείνει ακόμη περισσότερους βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Το αυτογκόλ του πιτσιρικά Ντόι στο ντεμπούτο του που έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και το χαμένο πέναλτι του Χάμες (εκπληκτική επέμβαση του Μανδά) στις αρχές του δευτέρου ήταν άσχημα… σημάδια για τους Πειραιώτες.

Τελικά η αντεπίθεση διαρκείας έπιασε τόπο καθώς αρχικά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Γκάρι από την ασίστ του Χάμες και λίγο πριν το φινάλε ο Μπακαμπού ήταν πάλι αυτός που… συνδέθηκε με τα δίχτυα, πέτυχε το 3ο γκολ στο πρωτάθλημα κι έδωσε στην ομάδα του το σπουδαίο διπλό!

Πράγματα και… θαύματα έγιναν στη Λιβαδειά (1-1) με τον ΠΑΟΚ να χάνει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων τη νίκη που κρατούσε στα χέρια του με το γκολ του Νάρεϊ.

Η γκολάρα του Μπελμόντ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στον Λέβαδειακό, που παραλίγο στο 97′ (!!!) να κάνει την ολική ανατροπή όταν αρχικά ο Μανούχος έδωσε πέναλτι, αλλά στη συνέχεια μέσω VAR άλλαξε την απόφαση και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ζίφκοβιτς.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έδειξε καλή αγωνιστική εικόνα, έχασε βαθμούς και παραμένει μακριά από την κορυφή!

Η αγωνιστική που άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου με το μεγάλο διπλό του Βόλου στο Αγρίνιο (2-3) και την ισοπαλία στη Νεάπολη (1-1) ανάμεσα στον ουραγό Ιωνικό και τη Λαμία, ολοκληρώνεται την Δευτέρα στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7Η)
Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Παναιτωλικός – Βόλος 2-3
Ιωνικός – ΠΑΣ Λαμία 1-1

Κυριακή 9 Οκτωβρίου

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-2
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1
Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0
Αρης – ΑΕΚ 0-2

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (18.00μμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 7 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 21
2. A.E.K. 15
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14
4. ΒΟΛΟΣ 14
5. Π.Α.Ο.Κ. 12
6. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 10
7. ΑΡΗΣ 10
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 8
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 7
10. ΛΑΜΙΑ 7
11. Ο.Φ.Η. 4
12. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3
14. ΙΩΝΙΚΟΣ 2
*Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8Η)

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

Βόλος – Λεβαδειακός (17.00)
Αρης – Ιωνικός (20.30)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

ΑΕΚ – Ατρόμητος (16.00)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (18.00)
Λαμία – Παναθηναϊκός (19.30)
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (20.30)

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20.00)

Διαφήμιση
Διαφήμιση