HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Ολες οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές»

Νίκος Νιόπλιας: «Ολες οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές»

Ο Νίκος Νιόπλιας σχολίασε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ, αλλά έδειξε και αισιόδοξος για το μέλλον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ στάθηκε ο ΟΦΗστη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας (2-1) που γνώρισαν οι Κρητικοί από τον Ολυμπιακό.

Οπου και μεταξύ άλλων σχολίασε ότι οι αλλαγές των Ντίκο, Τοράλ, Μεγιάδο ήταν αναγκαστικές.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε φάσεις, ποιότητα, όλα αυτά που έπρεπε να έχουμε σαν ομάδα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Είναι κρίμα για τον κόσμο, για τους παίκτες, την ομάδα, για όλους να χρειαζόμαστε να τονώσουμε ή ακόμα οι καλύτεροι παίκτες μας να ζητάνε αλλαγή γιατί προέρχονται από τραυματισμό.

Τα παιδιά που ήρθαν, είναι καλοί παίκτες αλλά ανέτοιμα.

Δεν έγινε καμία αλλαγή για λόγους τακτικής, όλες έγιναν αναγκαστικά.

Γιατί όλοι μέχρι εκεί μπορούν να παίξουν.

Ο Ολυμπιακός κράτησε μόνο δύο στόπερ, όλοι οι υπόλοιποι ήταν μεσοεπιθετικοί και ήταν λογικό να έχουν την ποιότητα να παίξουν γιατί αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα τότε κάποια στιγμή θα δεχτείς φάσεις επειδή με την ποιότητα που έχουν μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

«Και η βαθμολογία το λέει ότι είμαστε πίσω. Δεν μπορείς να βρίσκεις δικαιολογίες, πρέπει να πάρουμε βαθμούς γιατί αυτό μπορεί να σε φέρει ψυχολογικά πίσω, το έχουμε ζήσει και πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά.

Ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστό, δεν έχουμε το περιθώριο να σκεφτόμαστε για 20 και 30 μέρες».

Για τη διάρκεια που πιστεύει πως θα αποκτήσει η ομάδα σχολίασε ότι «όταν οι παίκτες θα έρθουν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε ποιότητα και δώσαμε αυτά που έπρεπε να δώσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση