HomeHL-LifestyleΓονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Ραφαέλ Ναδάλ και η Μέρι Περέγιο

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Ραφαέλ Ναδάλ και η Μέρι Περέγιο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι - Έφεραν στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επισήμως, από σήμερα διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους ο Ραφαέλ Ναδάλ και η σύζυγός του, Μέρι Περέγιο, καθώς πριν από λίγη ώρα γεννήθηκε το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο είναι μάλιστα ένα υγιέστατο αγοράκι!

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο Ισπανός άσος του τένις και η σύζυγός του, με την οποία μετρά 17 χρόνια σχέσης -τα τρία τελευταία έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου- πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η Μέρη Περέγιο έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί σε νοσοκομείο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι αποφάσισε να γνωστοποιήσει το φύλο του μωρού, καθώς επέλεξαν -καθ’ όλη τη διάρκεια της εγγυμοσύνης της Μέρι- να κρατήσουν τις λεπτομέρειες μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Περέγιο προέκυψε τον Ιούνιο, καθώς κόσμος την έβλεπε να φοράει πιο φαρδιά ρούχα. Στη συνέχεια, ο 36χρονος Ισπανός άσος του τένις επιβεβαίωσε το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου στη Μαγιόρκα. «Αν όλα πάνε καλά, θα γίνω πατέρας. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ζούμε πιο ήρεμα με χαμηλότερο προφίλ. Δεν περιμένω ότι η ζωή μου θα αλλάξει πολύ με αυτό» είχε πει τότε ο πολυνίκης τενίστας.

Η Περέγιο είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ενώ χρειάστηκε και να νοσηλευτεί με τον Ναδάλ να σπεύδει στο πλευρό της διακόπτοντας μάλιστα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ενώ και στο Laver’s Cup πριν από λίγες εβδομάδες απέσυρε την συμμετοχή του μετά το παιχνίδι με τον Ρότζερ Φέντερερ για να βρεθεί κοντά στην σύντροφό του.

Τώρα, σχετικά με το όνομα του παιδιού δεν έχει υπάρξει δημόσια δήλωση του ζευγαριού, αλλά φήμες θέλουν τον μικρό να παίρνει το όνομα Σεμπάστιαν,  καθώς αυτό είναι το όνομα του πατέρα και του προπάππου του Ναδάλ.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση