HomeHL-SportsΠραξιτέλης Βούρος «Περιμένουμε πως και πως το ματς της Κυριακής»

Πραξιτέλης Βούρος «Περιμένουμε πως και πως το ματς της Κυριακής»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αρχηγός του ΟΦΗ τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κάνει τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ επίσης είπε ότι περιμένουν όλοι στην ομάδα το παιχνίδι της Κυριακής.

Όσα είπε ο Πραξιτέλης Βούρος:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα σε ματς απέναντι σε τέτοιες ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που είναι και ο πρωταθλητής της περσινής σεζόν, ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικό κίνητρο.

Θέλει να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Νομίζω ότι η ομάδα μας έδειξε κάποια δείγματα γραφής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τέτοιου είδους ομάδες.

Περιμένουμε πως και πως το ματς της Κυριακής για να δείξουμε αν όντως η ομάδα μπορεί να πετύχει αυτούς τους στόχους που έχει θέσει»

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Θεωρώ ότι ο κόσμος πάλι θα είναι στο γήπεδο, θα είναι κοντά μας, θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον 12ο παίκτη και αυτή τη φορά πρέπει να κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά την φετινή σεζόν, αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα.

Ας συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση