HomeHL-TOPΒροχερός θα είναι σήμερα ο καιρός

Βροχερός θα είναι σήμερα ο καιρός

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βροχερός θα είναι ο καιρός στη νότια Ελλάδα την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ενώ στην Κρήτη αναμένεται να πέσουν ισχυρές βροχές.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε βροχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Οι Κυκλάδες θα έχουν επίσης συννεφιές με διάσπαρτες μπόρες, ενώ και στην Εύβοια και στην Αττική θα έχουμε σύννεφα.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά θα υπάρχουν διαστήματα με συννεφιά σε Εύβοια, Κυκλάδες και Αττική. Στην Κρήτη τα φαινόμενα θα επιμείνουν.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει άστατος στο νότιο νησιωτικό κομμάτι. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα έχουν ένταση στο Αιγαίο τα 7 και 8 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός στην Κρήτη

Φθινοπωρινός και βροχερός θα είναι ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή αλλά και το Σάββατο 7 και 8 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο Μιχάλη Καρακατσάνη.
Σταδιακή βελτίωση από την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά:

Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και εκδήλωση βροχής περιμένουμε το επόμενο 24ωρο στο νησί μας.
Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι 5 με 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται μεταξύ των 14 και 25 βαθμών.

Αρκετά Βελτιωμένος, με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, θα είναι ο καιρός από το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, με την έντασή των ανέμων να πέφτει και την θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση