HomeHL-9Πυροβολισμοί σε καφενείο: Οι διώξεις του εισαγγελέα – Πότε απολογείται ο 50χρονος

Πυροβολισμοί σε καφενείο: Οι διώξεις του εισαγγελέα – Πότε απολογείται ο 50χρονος

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο 50χρονος άνδρας που πυροβόλησε σε καφενείο του δήμου Γόρτυνας τραυματίζοντας τον καφετζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 50χρονο ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης παραδόθηκε στις αρχές ενώ όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς εκείνος πήγε να βρει τον πατέρα και τον γιο που ήταν θαμώνες στο καφενείο γιατί είχαν κάποιες κτηματικές διαφορές.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του καφενείου είδε το δράστη και τον αδελφό του να βγαίνουν από το αυτοκίνητο τους βγήκε έξω από το κατάστημα για να τους σταματήσει.

Εκεί δέχτηκε ένα πυροβολισμό στο πόδι και τα δύο αδέλφια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 40χρονος καφετζής μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οδηγήθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Ο δράστης το βράδυ της Τετάρτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παρέδωσε και το όπλο του ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση