HomeHL-9Βιασμός 21χρονης: Απολογούνται οι δύο Xανιώτες

Βιασμός 21χρονης: Απολογούνται οι δύο Xανιώτες

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Χανίων πέρασαν το πρωί ο 23χρονος και ο 19χρονος που κατηγορούνται για τον βιασμό της 21χρονης σε ερημική τοποθεσία στα Χανιά, προκειμένου να απολογηθούν.

Ο εισαγγελέας τους έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για βιασμό και σωματικές βλάβες όμως οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και ισχυρίζονται ότι η ερωτική επαφή έγινε με την συγκατάθεση της 19χρονης.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

Στα χέρια των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών βρίσκεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά την εξέταση της 21χρονης.

Το πόρισμα είναι σαφές και κάνει λόγο για «βιασμό κατά φύση».

Τι αναφέρει η καταγγελία της 21χρονης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στην Κρήτη καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Όπως ηδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη από τη Σουηδία έπινε αμέριμνη το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 19 χρόνων οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα.

Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου την βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος. Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα και την έβγαλαν φωτογραφία.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλυπόθημη κατάσταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση