HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη στο Δήμο Σητείας για το τουριστικό προϊόν της περιοχής

Σύσκεψη στο Δήμο Σητείας για το τουριστικό προϊόν της περιοχής

Τι συζητήθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τουριστικό προϊόν της Σητείας βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Γιώργος Ζερβάκης με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης στο τομέα Τουρισμού  και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  Κυριάκου Κώτσογλου, της προϊσταμένης του τμήματος Τουρισμού Π.Ε. Λασιθίου Μαρίας Λαβδάκη, του  γενικού γραμματέα του Δήμου Σητείας Μανώλη Μακρονικολάκη, του  προέδρου των ξενοδόχων Σητείας Γιάννη Κακουράκη,  του διευθύνοντος συμβούλου ΟΑΣ Σητείας Νίκου Διαλυνά και του Κώστα Βασιλάκη από την επιτροπή τουρισμού του Δήμου Σητείας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τουριστικό προϊόν της Σητείας καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας για την τουριστική προώθηση και προβολή της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κώτσογλου: «Βρεθήκαμε με χαρά στη Σητεία και απολαύσαμε τη ζεστή φιλοξενία του Δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη και των στελεχών του Δήμου και του Ο.Α.Σ. Η Σητεία είναι μια περιοχή που η φύση την έχει προικίσει με μερικά από τα πιο διάσημα τοπωνύμια της Κρήτης όπως το Βάι τον Ξηρόκαμπο, το Ρίχτη και φυσικά το Γεωπάρκο, της μνημείο της φύσης και της UNESCO. Στο πλαίσιο της σύσκεψης αναζητήσαμε τους τρόπους να βελτιωθεί το τουριστικό προϊόν, να υπάρξει η απαραίτητη ανάπτυξη του προορισμού και του Αεροδρομίου, να δούμε πως η αστική δομή της Σητείας μπορεί να βοηθήσει την επέκταση και πως θα παραμείνει γραφική και αειφόρα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου κ . Γιάννης Ανδρουλάκης ανέφερε,  ότι «με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση από τον Δήμο Σητείας, τον Δήμαρχο κ. Ζερβάκη, για να έχουμε μια συνεργασία πολυδιάστατη που αφορά το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Η σημερινή συνάντηση είναι η έναρξη μιας στενής προσέγγισης για την προβολή και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση