HomeΚΡΗΤΗΕπιχορήγηση των Δήμων Αρχανών – Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας 650.000 ευρώ

Επιχορήγηση των Δήμων Αρχανών – Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας 650.000 ευρώ

Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου, Αυγενάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μόλις μια εβδομάδα μετά τη συνάντηση, που πραγματοποιήσαμε με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο και τους αυτοδιοικητικούς και εμπορικούς φορείς του ν. Ηρακλείου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιχορήγηση των Δήμων Αρχανών – Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας από το Υπουργείο Εσωτερικών με συνολικό ποσό ύψους 650.000,00€.

Ειδικότερα, ο Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων χρηματοδοτείται με το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων ευρώ (150.000,00€), ενώ ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  αναμένεται να λάβει το ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000,00€).

Το ποσό θα αξιοποιηθεί για την επισκευή δημοτικών κτιρίων, που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, που έπληξε το Αρκαλοχώρι, αλλά και τη λειτουργική ολοκλήρωση έργων σε αναγκαίες υποδομές στους καταυλισμούς των σεισμοπλήκτων.

Ευχαριστώ θερμά το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Υφυπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, για τις ενέργειές του. Η Κυβέρνησή μας, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των πολιτών και δρα αποτελεσματικά. Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση