HomePost ItΣτα εγκαίνια του κτηρίου του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Ηρακλείου ο Χάρης Μαμουλάκης

Στα εγκαίνια του κτηρίου του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Ηρακλείου ο Χάρης Μαμουλάκης

«Αυταπόδεικτη η συνεισφορά των πολυτέκνων στην αντιμετώπιση του δημογραφικού, αυτονόητη η ανάγκη ενίσχυσή τους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα εγκαίνια του ιδιόκτητου κτηρίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου παρευρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου – αλλά και πολύτεκνος πατέρας – Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για τις δυσκολίες αντιμετώπισης της νέας οικονομικής κρίσης, συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλλαν στο να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ως πατέρας 4 παιδιών και μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Ηρακλείου, χαίρομαι ιδιαίτερα που οι πολύτεκνες οικογένειες του νομού μας απέκτησαν την στέγη που τους αξίζει.

Η συνεισφορά της πολύτεκνης οικογένειας στην αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος, ενός μείζονος προβλήματος για την χώρα μας, είναι αυταπόδεικτη. Η αναγκαιότητα ενίσχυσής της, ειδικά σε συνθήκες όπως αυτές που διανύουμε σήμερα, αυτονόητη. Η στήριξη και η προσπάθεια όλων μας έτσι ώστε να γίνει αυτό αντιληπτό και από την νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ, δεδομένη.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση