HomeHL-LifestyleΤζέφρι Ντάμερ: Προς πώληση τα γυαλιά του κατά συρροή δολοφόνου

Τζέφρι Ντάμερ: Προς πώληση τα γυαλιά του κατά συρροή δολοφόνου

Ιδιοκτήτης εταιρείας με συλλεκτικά αντικείμενα τα πουλά έναντι 150.000 δολαρίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τη σειρά – ντοκιμαντέρ για τα εγκλήματά του, ο Τζέφρι Ντάμερ είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα αυτών των ημερών.

Ο ευγενικός, γλυκομίλητος «Κανίβαλος του Μιλγουόκι» έγινε σειρά από την πλατφόρμα του Netflix με τίτλο «Monster: The Jeffrey Dahmer Story».

Ο Ντάμερ προερχόταν από μια οικογένεια με γονείς μορφωμένους, που προσπαθούσαν να παρέχουν σε εκείνον και στον μικρότερο αδερφό του ό,τι μπορούσαν.

Παρόλα αυτά, έμεινε στην ιστορία για τις δεκαεπτά δολοφονίες νεαρών ανδρών που διέπραξε, μεταξύ των ετών 1978 και 1991, αλλά και για τις ιδιαίτερα σκληρές μεθόδους που ακολουθούσε.

Ανάμεσά τους, πράξεις σεξουαλικής βίας, νεκροφιλίας και κανιβαλισμού. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς serial killer των ΗΠΑ, με εγκλήματα που συγκλόνισαν ολόκληρο τον κόσμο.

Το παρουσιαστικό του δολοφόνου ήταν πολύ συγκεκριμένο, με χαρακτηριστικότερο αξεσουάρ τα γυαλιά που φορούσε.

Ο διαχειριστής μίας σελίδας με συλλεκτικά αντικείμενα, έχει στην κατοχή του αυτά τα γυαλιά και τώρα που το όνομα του Ντάμερ έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, μιας και η σειρά σημειώνει επιτυχία, είναι έτοιμος να πουλήσει τα γυαλιά. Το ποσό που ζητά είναι 150.000 δολάρια. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα της επιχείρησης υπάρχουν κι άλλα προσωπικά αντικείμενα του Ντάμερ, όπως μερικά σκίτσα, η φορολογική του δήλωση και κάποιες επιστολές. Αυτά όμως, πωλούνται σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τα γυαλιά.

Σύμφωνα με το TMZ είναι τα γυαλιά που φορούσε στη φυλακή, όπου έζησε πριν ξυλοκοπηθεί άγρια από συγκρατούμενό του και πεθάνει.

Ο αδίστακτος δολοφόνος με το ήρεμο πρόσωπο καταδικάστηκε για 17 δολοφονίες νεαρών αντρών, παιδική σεξουαλική κακοποίηση, κανιβαλισμό και πολλές ακόμα κατηγορίες, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν 83 φωτογραφίες πτωμάτων σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης. Δεν πρόλαβε να εκτίσει την ποινή του, αφού ο άνδρας που αποκαλούσε τον εαυτό του «Χριστό» στη φυλακή, τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο στο ντουζ του γυμναστηρίου, μέχρι θανάτου. Όσο βρισκόταν στη φυλακή, ο Ντάμερ είχε βαφτιστεί ξανά και δήλωνε μετανιωμένος για τα εγκλήματά του.

Μετά τη μίνι σειρά και το τεράστιο ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η φρικιαστική ιστορία του Ντάμερ, το Netflix ετοιμάζεται να διαθέσει στις 7 Οκτωβρίου, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση