HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα Κάτω Καστελλιανά, στην του ελαιουργείου Σφακιανάκη και του αντλιοστάσιο ύδρευσης Δ.Μινώα πεδιάδος στα Κάτω Καστελλιανά.

Από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Αρμανώγεια.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Άνω Χερσόνησο, στην περιοχή του Δημοτικού σχολείου και της νεοανεγειρόμενης οικίας Doustret Dimitri.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στην περιοχή της διακλάδωσης προς το Οροπέδιο και της νεοναεγειρόμενης οικίας Ζαχαράκη Εμμ.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στην οδό Σταδίου από την οδό Ελ.Μεταξάκη μέχρι την οδό Πυθέως και στην οδό Κεράμου από την οδό Καρίας μέχρι την οδό Σταδίου .

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Βιάννου: Στο χωριό Κερατόκαμπος, στον οικισμό Καψάλων και στις περιοχές του θερμοκηπείου Δαμουλάκη, γεωτρήσεων Παπαγιαννάκη, Σπανάκη, ΤΟΕΒ 1&2 Βιάννου, και Κλαδάκη.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λ.62 Μαρτύρων από την οδό Ιλιάδος μέχρι την Ν.Παναγιωτάκη και στις οδούς Ρεθύμνου, Μυλωνά, Λακεδαίμωνος, Λάρισας, Ιτέας, Λακωνίας.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Μητρόπολη, Χουστουλιανά, Πλάτανος, Πλώρα, Απεσωκάρι, Φλαθιάκες, Βασιλικά Ανώγεια, Τρυπητά, Αγ.Κύριλος, Αντισκάρι, Πλατειά Περάματα, Λέντας, Κρότος, Μιαμού, Κερατοκεφάλι. Στους οικισμούς Γερόκαμπος, Τσίγκουνας, Σφηνιά, Κριγιοί, Χρυσόστομος.Στην Ιερά Μονή Απεζανών καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, τμηματικά στις περιοχές της εισόδου του χωριού, στις καφετέρειες, του Δημοτικού σχολείου και του κέντρο Υγείας. στη διακλ προς Πρινιά και κέντρο Υγείας

Δήμος Ηρακλείου: Στη Γιόφυρο στις οδούς Ιλιάδος, και Θέτιδος μετά παρόδων, και στη λ.62 Μαρτύρων από την πρώην επιχ.Sprinder μέχρι την λ.Παναγιωτάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση