HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: «Μην τα παρατάς ποτέ» όπως είναι και ο τίτλος του βιβλίου της Μ. Πολύζου

Αυγενάκης: «Μην τα παρατάς ποτέ» όπως είναι και ο τίτλος του βιβλίου της Μ. Πολύζου

Η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσιάστηκε σήμερα το βιβλίο «Μην τα παρατάς» της Πρωταθλήτριάς στον Μαραθώνιο, Μαρίας Πολύζου, στο κινηματοθέατρο «Αστόρια».

Πρόκειται για την αυτοβιογραφία της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου, που είδε τη σκοτεινή πλευρά της ζωής από μικρό παιδί με κακοποίηση στην οικογένειά της, αλλά δεν λύγισε, ούτε και όταν ο καρκίνος τη λάβωσε!

Ανταποκρίθηκε σε κάθε πρόκληση, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, πέτυχε μεγάλες νίκες και έγραψε ιστορία, στηριζόμενη αποκλειστικά στις δυνάμεις της.

Η ιστορία της, όπως είπε και ο κ. Αυγενάκης, μας εμπνέει όλους να ζούμε με πάθος, να αντιμετωπίζουμε με θάρρος κάθε δυσκολία, να ονειρευόμαστε τα «ακατόρθωτα» και να μην τα παρατάμε ποτέ.

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΥΖΟΥ

Στην παρουσίαση του βιβλίου «Μην τα παρατάς» της Πρωταθλήτριάς μας στον Μαραθώνιο, Μαρίας Πολύζου: η αυτοβιογραφία μιας σπουδαίας γυναίκας που ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ.

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος είδε τη σκοτεινή πλευρά της ζωής από μικρό παιδί με κακοποίηση στην οικογένειά της, αλλά δεν λύγισε, ούτε και όταν ο καρκίνος τη λάβωσε!

Ανταποκρίθηκε σε κάθε πρόκληση, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, πέτυχε μεγάλες νίκες και έγραψε ιστορία, στηριζόμενη αποκλειστικά στις δυνάμεις της.

Η ιστορία της μας εμπνέει όλους να ζούμε με πάθος, να αντιμετωπίζουμε με θάρρος κάθε δυσκολία, να ονειρευόμαστε τα «ακατόρθωτα» και να μην τα παρατάμε ποτέ.

Την παρουσίαση, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του αυριανού Ημιμαραθωνίου Κρήτης, συντόνισε ο δημοσιογράφος, Νίκος Αρμένης.

Συγκίνησαν με τις ομιλίες τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Γιώργος Πιτσούλης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, Γιώργος Αλεβιζάκης, το μέλος της Οργανωτικής επιτροπής, Κυριάκος Καραγιώργης, καθώς και η δημοσιογράφος, Αντιγόνη Ανδρεαδάκη, η οποία επίσης δεν τα παράτησε ποτέ!

Αύριο, από το πρωί, τρέχουμε όλοι μαζί στις δρομικές δράσεις για το Αρκαλοχώρι!».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση