HomeHL-9Κακοποίηση στη Μεσαρά: Καλείται σε απολογία και η μητέρα των ανηλίκων

Κακοποίηση στη Μεσαρά: Καλείται σε απολογία και η μητέρα των ανηλίκων

Στη φυλακή παραμένει ο 52χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια των γιων της συντρόφου του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε απολογία φαίνεται ότι καλείται και η μητέρα των ανηλίκων που είχαν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σύντροφο της.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς», στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που είχε διατάξει ο εισαγγελέας διερευνήθηκε και ο ρόλος της μητέρας καθώς στις καταθέσεις τους τα παιδιά υποστήριζαν ότι εκείνη γνώριζε.

Η 50χρονη μητέρα αναμένεται να απολογηθεί μέσα στον Οκτώβριο αν και η ίδια υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε το παραμικρό.

Στη φυλακή παραμένει ο 52χχρονος

Στις 6 Ιουνίου ο 52χρονος, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίηση των δύο γιων της συντρόφου του, τα οποία είναι σήμερα ηλικίας 14 και 24 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί ο 52χρονος κακοποιούσε τα παιδιά τα τελευταία χρόνια τότε ακόμα που ο 24χρονος ήταν ανήλικος.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχει και βίντεο – ντοκουμέντο που κατάφερε να τραβήξει το 14χρονο αγόρι.

Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του ότι μόνο μία φορά συνέβη και πως είναι μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ δεν άσκησε βία.

Το δράμα των παιδιών

Η καταγγελία για την κακοποίηση των παιδιών έγινε αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι που φοιτά σε ειδικό σχολείο φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε άτομο της εμπιστοσύνης του τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και στα μαρτύρια που ζούσε τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του.

Ο άνθρωπος που τον άκουσε απευθύνθηκε αμέσως στις αρμόδιες αρχές και εκείνες με τη σειρά τους προχώρησαν σε έρευνα για το εάν ευσταθούν οι καταγγελίες αυτές.

Εκτός από καταθέσεις οι αστυνομικές αρχές είχαν στα χέρια τους και ένα βίντεο που τράβηξε το μικρότερο παιδί της οικογένειας και στο οποίο απεικονίζονται σκληρές εικόνες που προκαλούν οργή και θλίψη για τα όσα περνούσαν τα παιδιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση