HomePost ItΜαμουλάκης: Τι θα γίνει με τα ακίνητα – φιλέτα του Ο.Λ.Η. μετά την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού;

Μαμουλάκης: Τι θα γίνει με τα ακίνητα – φιλέτα του Ο.Λ.Η. μετά την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού;

Αύριο συζητείται στη Βουλή η νέα Επίκαιρη Ερώτηση του Χάρη Μαμουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαναφέρει την αναγκαιότητα παραχώρησης προς τον Δήμο Ηρακλείου και την τοπική κοινωνία, των κτηρίων του πρώην Θεατρικού Σταθμού, του ΚΤΕΛ, του Λιμενικού Περιπτέρου, κ.α. ακινήτων που ανήκουν στον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου – Ο.Λ.Η. αλλά βρίσκονται εκτός της περίφραξης του λιμανιού, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ειδικότερα, με Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο Χάρης Μαμουλάκης τεκμηριώνει την ανάγκη παραχώρησης αυτών των ακινήτων στον Δήμο Ηρακλείου για να προχωρήσει ομαλά η ανασυγκρότηση του παραλιακού μετώπου και ζητάει ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό: Σκοπεύει να συμπεριλάβει τα ακίνητα του Θεατρικού Σταθμού, του πρώην ΚΤΕΛ Ηρακλείου, του Λιμενικού Περιπτέρου και της δεξαμενής του ΟΛΗ, στο φυσικό αντικείμενο της διαδικασίας πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου;

Η διαδικασία συζήτησης θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το κανάλι της Βουλής, λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής 30/9.

Διαφήμιση
Διαφήμιση