HomeHL-LifestyleΚωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν τα χάσαμε ποτέ με τον Πάνο Μουζουράκη για να τα βρούμε»

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν τα χάσαμε ποτέ με τον Πάνο Μουζουράκη για να τα βρούμε»

Τι ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο θέτρο Άλσος για να απολαύσει μία συναυλία με την Άννα Βίσση και μάλιστα ανέβηκε και στη σκηνή. Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και εμφανίστηκε λακωνικός στις δηλώσεις του.

Όσον αφορά στην παρουσία του στο θέατρο Άλσος τόνισε: «Αγαπάω Άννα Βίσση, μαζί της ξεκίνησα».

Σε ερώτηση που του έγινε για την επερχόμενη συναυλία του με τον 50 Cent: «Νοιώθω πολύ όμορφα, όλα καλά. Δόξα το Θεό, έχουμε την υγεία μας».

Τέλος μιλώντας για τον Πάνο Μουζουράκη και τις σχέσεις μεταξύ τους: «Δεν τα χάσαμε ποτέ για να τα βρούμε με τον Πάνο Μουζουράκη. Τον χειμώνα έρχονται ωραία πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο τραγουδιστές να μην έχουν καλές σχέσεις, ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Δεν ξέρω εάν θα έρθει στο The Voice, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος».

Σε απάντηση όλων όσων είχε σημειώσει ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τοποθετήθηκε και ανέφερε: «Ο Μουζουράκης μπορεί να μην είχε πιει καφέ ακόμα, να μην είχε ξυπνήσει. Μου είπαν για τη δήλωσή του, δεν την είδα, ελπίζω να το είπε καλοπροαίρετα».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση